Промо/ Тони Стораро и Галена – Шефката

Тони Стораро: Галена знае какво иска и действа с твърда ръка

Тони Стораро и Галена – Шефката, новата мегазвездна музикална колаборация вече радва меломаните. Тони Стораро пусна в официалния си канал в You Tube дует с Галена със заглавие „Шефката“.

„Имам шефка за милиони, най-добрата на земята. Аз за нейната усмивка бачкам здраво без почивка“ – пее Човека Глас. „Щом съм шефката любима, работи – за мен да има, пара на тебе не ти трябва, а мене скъпото ме радва“ – отговаря му певица номер едно в попфолка.

Така по закачлив начин двамата иронизират една често срещана ситуация в нашата действителност, която обаче не е характерна за тема на песен.

„Шефката“ е кавър на хит на албанския композитор и изпълнител Флори Мумайези. Първоначално Фики харесва парчето и се обажда на Флори да го помоли да му даде правата да го направи на български език заедно със своя баща. Но после решава да заложи на песен за абитуриентите и пуска „Брой до 12“, като оставя тази на Тони.

„Много добра музика. Харесвам както варианта на Флори, така и на Fantasy Bаnd, които също взеха правата и я направиха на албански език отново. За българския аз смених около 20 текста, докато подготвях песента. Текстопистката Петя Радева ми предложи доста интересни неща. Тя има супер идеи, но не знам защо аз се колебаех, не ги усещах за тази мелодия. Един ден се видяхме с Галена и й споделих какво подготвям. Тя ми каза, че й тя харесва музиката и тогава аз я поканих да я направим заедно. Сега вече ми трябваше съвсем различна тематика. Винаги съм виждал Галена като шефка. Тя знае какво иска и действа с твърда ръка. Мариета Ангелова ни написа текста, а страхотният аранжимент е дело на Даниел Ганев. Надяваме се да стане летен хит, защото сингълът носи този заряд. Вече е почти средата на сезона и нямаше време да снимаме клип, но аз никога не съм залагал на това, моите песни стават хитове в дискотеките, където се забавляваме с хората. Имам собствен You Tube канал и в него пускам различни неща, които записвам – така че да са достъпни за слушане по всяко време. Там е и „Шефката“, разказва Тони Стораро.

„Аз супер много се зарадвах на поканата на Тони, защото тази песен наистина ми е много любима. Дори, записвайки в студиото, пратих клипче на Флори, който супер се изкефи. Това е още едно доказателство, че песента му е голям хит и предвиди и в България да стане такъв“, допълва Галена.

2 коментара към “Промо/ Тони Стораро и Галена – Шефката”

  • Silvia Mladenova каза:

    Мариета Ангелова е написала доста интересен текст като за тази циганска мелодия. А тая Петя Радева вече да вземе да се скрие. Толкова клишета написа за отрицателно кратко време. Аман от набутани. 🙂 Стига сте правили реклама на неправилните хора. А Галена е Шефката на попфолка. Това го знае всяко хлапе! 🙂 Стораро по-скоро е притурка към това парче. Хита ще го направи Галена, в случай че стане хит.

  • fff каза:

    Мариета Ангелова е дала много на поп-фолк музиката и нейните текстове ще се помнят и пеят и след още 50 години.Добре че Тони е заложил на нейния текст,а не на този на Петя Радева,защото честно казано текстовете на тази жена са глуповати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!