Палома: Спомням си Гергана как стана звезда за една нощ

Палома е щастлива, че вижда хората радостни и позитивни от възможността им отново да се срещат с любимите си изпълнители. Въпреки сложната обстановка, свързана с ковид кризата, клубовете са отворени, а а изпълнителите имат своите сценични изяви на живо.

“Надявам се да не се връщаме към моментите, през които всички минахме през последните две години и всичко лошо да е зад гърба ни“ – пожелава си певицата в новата рубрика „20 години Планета“.

Младата надежда на „Пайнер“ разказва, че мечтае от малка да пее и винаги си е представяла, че нещата ще й се случат точно по този начин – точно в тази компания и в тази телевизия. Певицата си спомня как като малка по цял ден вкъщи е гледала “Планета” и така е израснала с песните на любимите си звезди.

Топмоделът и новоизгряваща фолк звезда Палома проговори за Анелия

“Харесвах всички изпълнители, знаех всички песни наизуст и в момента аз наистина изживявам мечтата си. Спомням си Гергана с един розов микрофон как стана звезда за една нощ. Спомням си турнетата на “Планета”. Горкият ми дядо, където имаше концерт от турнето, той ме водеше, а аз качена на раменете му, не пропусках нито една среща със звездите на “Пайнер”. Излизат певиците на сцената и аз толкова се вълнувам, като ги видех, че чак плачех от вълнение. Това е изкуство – да можеш да препредаваш на хората емоция чрез песните си. Майка ми казва, че за мен да мечтая е глагол, защото аз на всички казвах: “Ще видите, че ще бъда в “Пайнер” – разказва новата изпълнителка.

Сега Палома е много щастлива, че така успешно са се развили нещата за нея и вече има подписан договор с музикалната компания. През Новата 2022 година за себе си иска да бъде здрава, щастлива и винаги да има вдъхновение и да прави това, което й е дадено от Господ с хъс и емоция, а на зрителите желае да са здрави, усмихнати и щастливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.