Обявиха титулярното жури за новия сезон на „Като две капки вода“

Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки сядат отново на съдийската маса в „Като две капки вода“. Култовото шоу ще стартира на 25 февруари точно в 20.00 ч.

Организаторите обещават  нови звездни превъплъщения, които ще превземат отново ефира, за да преобърнат с главата надолу всички световни образи и хитови парчета. Осем обичани артисти ще влязат в неподозирани роли, които Бутонът на късмета ще им поднесе в новия седми сезон на „Като две капки вода“.

Забавното експертно жури ще бъде съставено от двама емблематични представители в лицето на Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки.

“Хилда и Фънки не само са професионалисти с богат опит в сферата на музикалния бизнес, но и притежават огромно чувство за хумор. Знаете, че заедно с колоритните участници това е задължително условие, за да могат зрителите да видят шоуто в своя вихър“, коментира екипът на “Като две капки вода“.

В продължение на 13 лайфа журито ще бъде допълвано от популярни музиканти и актьори, които ще оценяват и най-вече ще се забавляват заедно с участниците.

Стартът на седмия сезон на “Като две капки вода“ ще бъде даден на 25 февруари в 20.00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!