Неочаквано начало на 2021-а за Емилия и нови предизвикателства

Неочаквани покани е получила Емилия в началото на 2021-а, с които отваря и нова страница в музикалните си проекти.

Две юбилейни песни, посветени на най-слушаните през годините програми на Българско Национално Радио – “Хоризонт“ и “Христо Ботев“ обединиха популярни лица от българския шоубизнес, сред които се нареди и звездата на “Пайнер“.

Емилия грейна неузнаваема с чисто нова визия / ВИЖ

“След първите дни на новата година бях поканена от Агент Тенев да участвам в два интересни за мен проекта, заедно с Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Теодосий Спасов, Кристина Димитрова, Васил Петров, Панайот Панайотов, Сандра Александрова и Хилда Казасян. Записахме две песни. Едната песен е по случай 50-ия юбилей на най-слушаните през годините програми на БНР – “Хоризонт” и “Христо Ботев”, която от 4 януари вече е в ефира на радиостанциите“ – споделя с вълнение попфолк певицата.

Юбилейната композиция е по музика на Стефан Димитров и аранжимент на Артур Надосян, а стиховете са дело на Агент Тенев.

Емилия издава подробности и за другата съвместна мелодия: “Втората песен е със социална тематика и за нея ще ви споделя, когато му дойде времето. Към нея ще има и видеоверсия, която ще ви представя много скоро. Дано и на вас в началото на новата година са ви се случили хубави неща, ако ли не, дано щастливите дни предстоят в живота ни”.

Наред с това, след успеха на “DJEALE”, певицата е готова да представи и най-новото си парче, което е отново крачка встрани от познатия ни попфолк. Успоредно с него е подготвила и попфолк песен, която всички меломани очакват с нетърпение.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!