Лияна: Друг на мое място щеше да е в лудница или да посегне на живота си

Лияна  разказва за най-трудните битки в живота си. Разговор за анатомията на болката, за теорията на грешките и за думите като куршуми, в който певицата разголва душата си пред Мариян Станков – Мон Дьо.

„Аз съм едни сблъсък от емоции. Аз съм нещо, което дори самата аз не мога да определя. Понякога си мисля, че съм един доста объркан човек, който не е роден в адекватното за него време” – казва фолк звездата.

Сред редица тежки моменти и обстоятелства в живота си, тя разбира, че не може да мрази, не може да таи злоба и не може да отмъщава.

„Единственият начин, по който наказвам хората, които са направили нещо лошо, е просто да ги лиша от присъствието си” – категорична е тя.

„Не са малко лошите неща, които са ми се случвали. Друг човек на мое място или щеше да е стигнал до лудница, или щеше да е посегнал на живота си, или щеше да е паднал много ниско долу, на дъното. Аз съм любовта!“ – казва тя.

Вижте какво още сподели Лияна в интервюто тук!

8 коментара към “Лияна: Друг на мое място щеше да е в лудница или да посегне на живота си”

 • Леля Рада каза:

  Напротив моето момиче, друг ако бе на твое място никой не би разбрал какво му е, но понеже си известна всички трябва да научат

 • Анонимен каза:

  Родните звезди си умират да се показват и ревът в национален ефир тежко им било да ви имаме проблемите лигли!

 • Baby каза:

  Много истинско интервю !
  Повечето жени ги е срам от това, което преживяват и не споделят!
  Браво за смелостта да споделиш и за това, че си се запазила !

 • някой каза:

  Гледах интервюто днес по Нова и не мога да разбера що толко се пъне да се прави на някаква жертва и мъченица? Били убили човек пред нея, с мъжете не и вървяло и не знам си още какво. Тя сама се забърква само с мутри и престъпници, пък после били гръмнали еди кой си пред нея. Ми тя проста ли е, не и ли е ясно, че това е част от живота на всички сутеньори, пласьори, крадци и убийци. В един момент ги гръмват. Като иска да е мутреса, ще търпи. Що не се хвана с едно нормално момче? Щото е к*рва от класа и като гледам дъщеря и върви по нейните стъпки. Цяло Подуяне ги знае какво представляват. Лили общата и викат в квартала.

 • Коя?! каза:

  Тая не спря да си прави ПР и така докато срещне поредния „спонсор“ мутра. Една свястна песен няма, една хитова за толкова години… Остана си безлична и незапомнена!

 • Анонимен каза:

  ZASHTO NI ZANIMAVAT S GLUPOSTI, NALI TRYABVA DA NI ZABAVLYAVAT S TVORCHESTVOTO SI???? LIGLI TAKIVA, ZABIRKVA SES MAFIOTI POSLE IDVA DA NI PLACHI NA NAS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!