Константин се раздели с „Пайнер“, създаде своя компания

След многобройни спекулации в медиите, Константин официално обяви, че се е разделил с „Пайнер“. Фолк певецът подчерта, че изминалите години за него в най-голямата музикална компания у нас оставят хубави спомени.

„Факт е, че вече не съм в редиците на „Пайнер“. Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с много турнета, емоции и приятни спомени“ – сподели той пред Венета Райкова в „Папараци“ и допълни още: „Идва един момент, в който човек достатъчно пораства, има нужда нещо ново да прави. Бях влязъл в един коловоз, от който ми се щеше да изляза“.

Изпълнителят, който е и собственик на култовия клуб  Plazza Dance Sofia, създаде своя музикална компания и вече набира млади таланти.

„Смятам, че вече съм достатъчно подготвен, имам доста опит и има какво да дам на младото поколение. Има безкрайно талантливи млади хора. Сега е моментът да обявя новата продуцентска компания, която направих – „Фирмата“ – разкри той.

„Имаме кастинг, който вече е факт. Може да се види в моите социални мрежи“ – каза още Константин и подчерта:

„До този момент нямам решение, което да съм взел и то да е грешно“.

Първият сингъл, продуциран от „Фирмата“ е новият проект на Константин – „107 дни“, който направи премиера на 22 март.

Вижте какво още сподели певецът във видеото тук!

12 коментара към “Константин се раздели с „Пайнер“, създаде своя компания”

 • Мичка каза:

  Истината е, че Куцьо се изтърка и писна на хората. Един и същи е, откакто е почнал да пее. Да не говорим, че и допълнително опротивя след цялото му бутане като „любимец на народа” от продуцентите на реалитата, в които участваше. Той си мислеше, че голяма услуга си прави, а то се оказа мечешка. Хората не са толкова просто, за колкото ги мисли.

 • Милка каза:

  Дано това момиче Гергана се облагодетелства с нещо а не е заблудена фенка че изяк за нервите

 • New Generation каза:

  И гледаш половината Пайнер се мести във Фирмата, само Мария ще остане нея никой не я иска, вероятно и Димитров мисли варианти как да се отърве от нея, но тя е прекалено нахална

 • Милка оригинал каза:

  Някой пише от мое име пак.. Добре да ми звънне ама да се чукаме

 • Милка пак е зад борда каза:

  Милке с какво се напи пак тази вечер, че отново тръгна да се чукаш наляво и надясно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!