Камелия за ринопластиката си: Това не е финалът

Камелия е от малкото певици, които обединяват в себе си красота и уникална сценична харизма с интелект и творческа интуиция. Освен на музикалната сцена, в последните години тя се изявява и като един от треньорите в шоуто „Гласът на България“.

Броени дни преди отварянето на нощните клубове певицата споделя, че има готов нов сингъл.

„Работя бавно, но славно. Имам записана една авторска балада, която мислех да пусна през март, но колегите вече издадоха толкова балади и реших да изчакам малко. Песента е любовна и стана много приятна, отдавна не бях правила подобна. Подготвям и един проект-изненада за моите почитатели, в който не съм сама, а ще бъде дует с мой колега. Общата ни песен все още не е завършена, но ще бъде бърза и купонджийска и се надявам скоро да я пуснем“ – казва тя пред „Труд“.

Признава, че все още много неща за нея не се знаят от публиката и е готова един ден на направи автобиографична книга, в която да разголи душата си.

„Да, но наистина да се разголя в нея, защото много неща все още са скрити и са си само за мен и човека до мен. Няма смисъл да разказвам вече чути неща. Мисля, че ми дойде времето за автобиография, защото съм преживяла доста и бих могла да бъда полезна за някого. Ще бъде супер, ако споделянето на моя опит и грешките, които съм правила, помогне на някого да успее да мине по-лесно през подобни житейски ситуации. За мен автобиографията е едно пълно разкриване, в което не трябва да се спестява истината“ – обяснява тя.

Къци Вапцаров и Камелия взривиха мрежата с общи ретро снимки / ВИЖ

Макар че има многобройни призове за най-красивата и сексапилна попфолк певица, наскоро Камелия се реши на промяна във външния си вид, като си направи ринопластика.

Камелия с нови снимки, напук на критиките след ринопластиката

„Само преди два месеца имах юбилей и защото през последните няколко години генетиката започна да се проявява при мен. От фамилията на баща ми сме по-присъстващи откъм носове, а с годините леката ми чупка започна да става по-видима. Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот и имайки предвид, че скоро навърших 50 – просто реших да се освежа и леко да изтрия тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висеше малко надолу. Досега, благодарение на филтрите това не ми личеше, но на живо се виждаше. В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум една година, за да се получи търсения резултат. Аз малко избързах с появата си по телевизията и се учудих, че с такъв грим изглеждам така отстрани, защото като се снимам вкъщи и има голяма разлика. Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести. Така че, това не е финалният начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!“ – разказва актуалната звезда.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!