Ето в чия компания Глория посреща лятото в Гърция/ ВИЖ

На прага на най-отпускарския сезон Глория радва почитателите си в социалните мрежи с кадри от Гърция. Певицата вече се е отдала на летни страсти, под галещите лъчи на слънцето и солената прегръдка на морето.

От споделените кадри се вижда, че с нея е и домашният й любимец

Позитивната нагласа, с която звездата посреща лятото личи и от посланието, което тя отправя към последователите си.

“Животът е прекрасен“ – отбелязва тя.

Примата на попфолка неведнъж е споделяла, че позитивизмът и умението да гледа напред са сред качествата, които истински се гордее, че притежава.

Дали на фона на безбрежната морска шир, или сред красотата на града, снимките на Глория успяват да усмихнат и почитателите й, които не пестят своите комплименти.

Глория с три премиери навръх празника / ВИДЕО

В края на месец май звездата на „Пайнер“ предложи на публиката няколко нови песни, в духа на фолклорната традиция. Това са “Да празнуваме“, “Песен за приятелите“ и “С любимите хора“, както и своя интерпретация на популярната песен “Пий, куме, пий“.

Глория и внучката й Галина позират празнично пред НДК / ВИЖ

На 20 юли пък ще се състои големия й концерт в Летния театър на Бургас.

Реклама

1 коментар към “Ето в чия компания Глория посреща лятото в Гърция/ ВИЖ”

  • Таня каза:

    В любимата й компания от подлизурковци, които да не й развалят душевния уют, докато проспива живота си в самозаблуда. Затова и онази „неразбрана празнинка“ в нея, както тя самата някога я нарече, вече е станала яма и цялата енергия на Глория е съсредоточена в това да го играе, че няма такава. Затова не очаквайте нови песни или смяна на прическата от човек, който е отказал да се промени и отдавна не се наслаждава на живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!