Деси Слава с разтърсващи признания: Имах тежки моменти, бях въвлечена в измама и фалирах

Деси Слава е една от кралиците на попфолка, а феновете й я наричат „Ангелският глас на България“. Певицата има зад гърба си почти три бурни десетилетия на музикални върхове и драматични спадове в личния си живот.

Тя все още е в началото на 40-те си житейски години, но отстрани изглежда като изживяла публично живот и половина.

Деси Слава с изненадващи признания за сина си Майки/ ВИЖ

“Мечтаех за нормално семейство” – казва певицата в откровено интервю пред камерата на Мариан Станков – Мон Дьо по NOVA.

Звездата се върна назад, спомняйки си за своето детство и раздялата на родителите си.

Изпълнителката не подмина и темата за бащата на големия си син Майки, с когото се запознават в Америка. Именно там тя живее известно време, но нещата не вървят добре.

„Имах един много тежък момент с бащата на първото ми дете. Големи неразбирателства. Отидох в Америка буквално при чужди хора. Молех се да се върна в България и молитвите ми бяха чути. Този период беше шокова депресия и огромен тормоз за мен“ – не скри тя.

Като провал Деси Слава определя и желанието си да направи успешна музикална телевизия.

„След това направих една музикална телевизия, в която вложих всичките си пари, след което нямах дори и за клип да направя. Може би много хора не знаят, че аз бях въвлечена в една измама от човек, който ми беше представен от мои близки, от когото и те са били подведени. В един момент се оказа, че само аз съм влагала в тази телевизия, която фалира. По принцип не е трудно човек да ме излъже, нали съм си рибка“ – разказва тя.

Никога не е искала да се проваля в личния си живот, а е искала да гради мечтаното семейство. Съдбата обаче й поднася раздяла след раздяла с бащите на двамата й сина.

„Беше много трудно за мен и двата пъти. Много пъти съм го мислила. Много пъти не съм си казвала, че не съм щастлива и хоп да сложа край. Не е важно да уточнявам дали аз съм взела решението за тези раздели“- разказва певицата.

Въпреки че вече са разделени с ММА боеца  Благой Найденов, който е баща на малкия й син, Деси Слава говори за него с добри чувства.

„Смея да кажа, че е много различен човек от първия ми мъж. С него си оставихме едни много добри приятелски отношения. Благой много трудно прие тази раздяла, защото е дете, което е израснало в идеалното семейство. За него беше много трудно да приеме това, че се разделяме и оставаме нашето дете като дете на разделени родители. Но той е изключително грижовен и заинтересован. Наистина е прекрасен баща. Даже тази раздяла не се и усеща много, защото той във всеки един свободен момент е с детето“ – обяснява тя и добавя още:

„Много хора ще си кажат, че е била обречена връзката ни заради огромната разлика в годините. Но не това беше причината. Проблемът в характерите беше по-сериозната причина. Аз съм една по-спокойна, по-мудна, не бързам за никъде, времето и всичко е пред мен, въпреки че съм живяла повече от него. Докато при него трябваше постоянно да има една напрегнатост. „Ама как така, нали ти трябваше една минута, те станаха две. Как може…“ – или битовизми от рода на: „Защо не си видяла тази троха в кухнята?“ – това постоянно ме потискаше, наред с други подобни ситуации. Аз пък съм изключително чувствителна и за най-малкото нещо почвам да плача, да ми се насълзяват очите… А той пък реагираше: „Оф, какво пак цивриш…“.  За него това са излишни драми, той никога в живота си не е плакал. Само, когато детето ни се роди. Той присъстваше на раждането, след това каза, че само една сълза му се е отронила от очите“.

За сегашния си статус в личен план казва: „Официално и неофициално съм сама. Не знам дали съм готова за нова връзка. Искам да намеря себе си с нови очи, нов поглед към живота. Искам нещо красиво да ми се случи“.

Болна тема й е и проблемът с килограмите, който се оказва здравословен и не скри: „Много труден период е моментът с килограмите ми. Много ми беше тежко и тъжно, когато трябваше да чета нападките за телосложението ми. При мен е здравословен проблем. Вече започнах психически да се чувствам по-добре“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.