Дарко се завръща в Ара Мюзик

Дарко възобновява музикалната си кариера

Дарко се завръща в ефира на Фен ТВ. Любимецът на зрителите на телевизията отново се посвещава на музиката и ще зарадва почитателите си с нови проекти.

Певецът на Ара Мюзик има зад гърба си огромен сценичен опит и издаден албум с компанията още през 2006 година. Дарко изпълнява еднакво добре различни музикални жарнове, а съвсем скоро зрителите на Фен ТВ ще се насладят на неговия първи проект в шлагерен стил.

Дарко Релушкоски е родом от град Прилеп, Македония. След като завършва средното си образование, изпълнителят се мести в България, където учи медицина и работи успешно по специалността си и до днес. През 2004 година подписва договор с музикална компания Ара Мюзик.

В момента Дарко има щастливо семейсто и три деца. За 10-тата годишнина от брака си, изпълнителят прави подарък на своята съпруга и на всички зрители на Фен ТВ – нов музикален проект. Шлагерните песни, с които Дарко ще се представя занапред, са изключително популярни в цяла Европа. Текстовете им обикновено са посветени на любовта, отношенията и чувствата между хората.

2 коментара към “Дарко се завръща в Ара Мюзик”

    • Истината каза:

      Тъпачке, теб никой не те пита. Слушай си новите боклуци и остави хората със вкус да слушат нормална музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!