Глория: Под нивото ми е да опровергавам слухове

Глория често попада в обсега на жълти издания като спекулациите както професионалния, така и за личния й живот не са никак малко.

Примата на попфолка е категорична, че няма намерение да опровергава всяка измислица и дори не обръща внимание на инсинуациите.

„Под нивото ми е да опровергавам слухове. Имам умение да се абстрахирам от нещата, които чувам за себе си и които се случват около мен. Това ми помага да вървя напред, част от характера ми е. Не искам да говоря, а само действам. От малкото хора съм тази държава, които просто си вършат работата. Искам да има черно на бяло, а не само празни приказки, които се пукват като балон“ – заявява тя в „Папараци“.

„Пайнер“ със специално обръщение към Глория

В последно време и дъщеря й Симона Загорова, която все по-убедително се налага на поп сцената, попада под ударите на жълтата преса. Именитата майка обаче е убедена, че наследничката й е доста устойчива и не обръща внимание на провокациите.

„От мен е наследила и този здравословен непукизъм и на нея 10 пъти по-не й пука, отколкото на мен. Само да е жива и здрава, да прави музика, да пее и да радва своите почитатели, без да гледа назад и да обръща внимание кай какво говори. Малко от досадните майки съм, не съм спирала да я поучавам и да говоря. Радвам се, че тя израстна такава, завършва висшето си образование. Радвам се много, че я оставих тук, в България да учи, защото имаме образование, което е на много добро ниво. Няма ли го контролът, за едно дете не е добре. Аз съм била контролирана винаги и съм станала човек.“ – казва тя.

Глория възроди емблематичен хит / ЧУЙ

Фолк звездата не крие, че в момента се радва на щастлива и истинска любов, която я окриля.

„Всеки човек заслужава да е влюбен, да е щастлив. Нещата да вървят. Не вярвах във втория шанс, но и на мен ми се случи“ – споделя тя.

Вижте какво още разказа актуалната изпълнителка!

Реклама

2 коментара към “Глория: Под нивото ми е да опровергавам слухове”

  • Таня каза:

    Мислиш си, че е хубаво да си страшна, но страшните са самотни. Никой не иска да е с тях.

  • Албена каза:

    И тя вече се взе много на сериозно. А докато беше под упойка забрави, че е една русенска трактористка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!