Баща и син Тони и Емрах Стораро – истината за конкуренцията в попфолка

Емрах Стораро: Баща ми и брат ми са мои идоли

Тони и Емрах Стораро разказаха в телевизионен ефир каква е конкуренцията в семейството им, в което вече са трима попфолк изпълнители. Емрах Стораро е новото попълнение в музикалната сцена. Съвместната му песен с Емилия стана голям хит и младият талант набира все по-голяма популярност.

„Радвам се, че синовете ми наследиха моя талант. Те не израснаха с играчки, а с музикални инструменти вкъщи. Жена ми постоянно ги подтикваше да пеят и да свирят“ – разказа Тони Стораро в предаването „Папараци“.

По-малкият син на известния български изпълнител сподели, че когато са били деца, баща им често е отсъствал и понякога са били разделени за седмици или месеци.

„Всеки ден, когато се събуждам, благодаря на Бог, че ми е дал тази дарба, че ми е дал това семейство. Защото има хора, които се събуждат и не знаят къде се намират, нямат дом. И си пожелавам само здраве и щастие“- сподели Тони Стораро.

Емрах призна, че мечтае да надмине успехите на баща си и че вече е подписал договор с „Пайнер“. „Баща ми и брат ми са мои идоли“ – заяви той.

5 коментара към “Баща и син Тони и Емрах Стораро – истината за конкуренцията в попфолка”

  • Анонимен каза:

    Престанете да говорите по адреса на Емрах Стораро аз го харесвам като певец и пее много хубаво има страхотен глас? Емрах ще ви разбие и ще направи още хубави песни и хитове и ще стане идол вместо брат си Фики? Ще видите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!