X Factor започва със специална игра и награди

“Наслаждавайте се на момента X Factor, защото когато той свърши, ще ви липсва ужасно”. Това послание отправиха към новите таланти в музикално шоу № 1 в света членът на журито на формата Велизар Соколов – Заки и финалисти от отминалите сезони като DARA, Тита, Михаела Маринова и Стивън Ачикор.

Пети сезон на X Factor стартира тази неделя от 20.00 ч. в ефира на NOVA и младите музикални  звезди, чиято кариера започна в музикално шоу №1 споделиха своя опит с бъдещите участници в ефира на “На кафе”.

„Тази година има структурни промени във формата.  Концертите и елиминациите ще се в едно шоу, в един епизод, което е нещо много позитивно, тъй като концертите повдигат адреналина и нагнетяват атмосферата, а ако трябва да чакаш 48 часа за момента за обявяване на елиминациите, тази емоция се е изпарила“, разказа Заки в „На кафе“.

„За самия старт на новия сезон на шоуто има специална игра и някои от феновете на формата могат да спечелят автограф от победителката в X Factor UK 2015 Луиза Джонсън. Апелирам всички почитатели на шоуто да следят официалната Facebook страница на X Factor и да участват“, призова менторът и съдия в музикално шоу №1.

Много силен сезон на X Factor обещават и водещите на шоуто Алекс Раева и Мария Игнатова.

“Идват все по-подготвени таланти на кастингите. Някои са се готвили с години, за да се явят на прослушванията за пети сезон”, разкриха двете дами, които споделиха, че това да бъдат съпричастни с успеха на млади и даровити хора е най-голямото удоволствие от работата им.

Какво още разказаха Заки, Алекс Раева и Мария Игнатова за новия сезон на музикално шоу № 1, гледайте във видеото от “На кафе”.

Бъдете част от “Сътворението на звездите”, не пропускайте големия старт на музикално шоу №1 X Factor  – 10 септември, 20.00 ч. само по NOVA./ nova.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!