Wassup и Рут Колева – нещо цветно в сивата есен/ ВИДЕО

След международния успех на супер сингъла Salty, Рут Колева събра същия екип, за да подготви Wassup. Новата песен излиза в акцента на сивата есен, две години след живот в Covid пандемия и след едно бурно лято за Рут.

„Време е вече да погледнем отвъд това, което ни се случи“- споделя тя и подава своя свеж поглед към промяната.

Песента е нотка към живота на новото начало, към свежия старт. Видеото е по-различно от това, което сме свикнали да виждаме и провокира с цветове, емоция, безгрижна динамика и смели движения в стилистиката на Wes Anderson.

Wassup отново среща Георги Линев- Kan Wakan и Илияна Недялкова (част от музикалния екип на ZAYN). Двамата, заедно с Рут Колева създават сингъл със заявка за международен успех и нареждат Wassup до Candy Coated, OnMyWay, All The Guys. Всички те, плюс още няколко изненади в ритъм, ще влязат в предстоящия албум на Рут, с плануван старт на 02 февруари 2022 г.
Wassup вече е наличен във всички дигитални платформи, благодарение на Орфей Мюзик/ Warner Music.

 


Преди новия музикален сезон Рут Колева отново бе в центъра на качествените събития. Изпълнителката на Wassup и Salty е в основата на Sofia Live Festival, който събра много емоция в горещите месеци и мнозина определиха като „Събитието на Годината“. Неизбежна част от изпълненията на живо това лято бе и супер хита Salty, който постигна голям международен успех.Salty беше 9 седмици #1 в официалната Airplay класация „България Топ 100“, изготвяна от ПРОФОН и BMAT, според реалните излъчвания от медиите в България. Песента е включена в редица международни плейлисти на популярните дигитални платформи.

Оригиналното видео и видеото към ремикса на Fabrizio Parisi & The Editor се излъчват на регулярна ротация от MTV US и Club MTV, като ремиксът стигна #5 в Dance класацията на MTV Русия. Най-популярната дигитална платформа TikTok удостои Рут и нейния сингъл Salty с официална кампания в 7 държави!

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!