VIP зона търси своята звезда стартира трети сезон

Започна VIP зона търси своята звезда, сезон III

VIP зона търси своята звезда се завръща в ефира на Радио Веселина. Това е единственото по рода си радио шоу.

Зрелостниците, на които им предстои абитуриентски бал, може да се включат в атрактивната кампания на най-слушаната радиостанция в родния ефир. Необходимо е да се направят регистрации в сайта radioveselina.bg с трите си имена, възраст, града, актуална снимка в цял ръст и отговор на въпроса: Защо избираш да останеш в България?

Голямата награда е цялостна визия и професионална фотосесия в компанията на любима звезда. Всичко това ще бъде реализирано с екип от най-големите професионалисти у нас. Победителите в кампанията ще спечелят и уикенд за четирима в Банско.

„Поканихме стилист, който ще изгради цялостната визия с подходящ тоалет и аксесоари. Коафьор, който ще направи чудеса с косите. Гримьор, за да подчертае с грим най-красивите черти на лицето. Наехме студиото на един от най-известните фотографи в София“, разказва Светлана Кабаиванова, инициатор и водещ на кампанията.

На 11 май на произволен принцип, на живо в студиото на „VIP зона“, гост-звезда ще изтегли имената на двама победители – момиче и момче.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!