VessoU: Мога и искам повече!

Веселин Николов – VessoU прави нова крачка в своята музикална кариера. След като нашумя в мрежата с хитовите парчета „Махленската“, “Въй“, „Vida Loca”, „Hesoyam”, както и съвместното му парче с Dim4oU – “Паля“, с което достига близо 9 млн. гледания в YouTube, „Сам“ и „До мен“, той стана част от артистите на Вирджиния Рекърдс.

„Със сигурност съм доста по-спокоен откакто подписах с лейбъла, защото всичко се случва по-лесно. Досега съм бил сам и сам съм инвестирал в себе си, което се случва по много, много трудния начин. По-спокоен съм вече“ – споделя той в студиото на „Открит микрофон“ на Signal.bg.

„Аз постоянно не съм доволен, харесвам до известна степен това, което правя, но мога още повече, искам още повече и затова работя по този въпрос – да се случват нещата“ – казва той пред водещата Емилия Стоянова.

„Знам много хора, които влизат просто да метнат един коментар, примерно хейтърите, но аз ги обичам, защото те като влязат да ми напишат един коментар, автоматично ми правят гледания, което спомага за ротацията на парчето. Така че: Благодаря ви хейтъри“ – откровен е артистът.

Въпреки че е само на 21, вече е един от най-обещаващите изпълнители и автори на българската музикална сцена. Разказва за първите си изяви пред публика, още в детските си години. Нашумялата във втория сезон на X Factor рускиня Людмила Йовчева – Мама Люси е него баба и често го вземала със себе си, когато имала участия. Малкият й внук вземал микрофона и пеел някои от нейните песни, а хората го аплодирали.

„От нея тръгна всичко, защото като по-малък ме е взимала на свои участия. Заради баба ми са първите изкарани бакшиши в живота ми“ – спомня си Веселин.

Какъв е коментарът му за българската хип-хоп музика, върху какви проекти работи и защо се реши да пише песни за Галин, отговорите на тези и още въпроси може да научите от интервюто.

Вижте тук какво още разказа VessoU  в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова!

Реклама

3 коментара към “VessoU: Мога и искам повече!”

 • Смях каза:

  Пълен педераст от всякъде! Сигнал, от къде ги изравяте? Ако не е курва ще е педераст. Няма ли, звезди в БГ да поканите тях?

 • Курвюлюбци и педерасолюбци каза:

  Педерасолюбеците във вългарийца са толкова много че нямам думи. Любимата ви дума е педераст ебаси педерафосюбците дето сте путки нефоебани

 • Паун Младенов от Стралджа каза:

  Като искаш повече НЕЩО (не ти запомних името затова ти казвам че си нещо) трябва да си платиш а ти си евтино парче и не можеш да можеш. В такъв случай по добре е да потърсиш най близкия и същевременно висок мост и да скочиш от него. Там ти е мястото да бъдеш храна за рибите което ще е единственото полезно нещо в твоя жалък живот мило НЕЩО,Ок? И да не забравиш да си изпереш чорапогащника че смърди на
  цигански пубертет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!