Vanski: Всеки втори ме питаше – „Защо Камелия?“

Иван Иванов – Vanski е новото лице в лейбъла на Любо Киров – My Sound Universe. Младият талант, чиято звезда изгря още през 2011-а като българския представител в Детската Евровизия, а в миналия сезон на „Гласът на България“ спечели симпатиите на зрителите и на треньора си Камелия, сега вече атакува музикалните класации със своя дебютен солов проект.

Певецът гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg и признава за избора си на продуцент: „По едно време дойде предложението от Любо и аз си казах: „Какво по-хубаво има от това един артист и такъв голям музикант да съединят интересите си към музиката и да направят нещо много хубаво“. Така се получи и „Непознат“. Това е точен пример за музиката, която аз харесвам, за текстовете, за стила, за клипа… Всичко е перфектно“.

Любо Киров избира артистичния псевдоним на талантливия певец. В реализацията на първото му парче пък са замесени доста сериозни имена от БГ музиката.

Vanski е категоричен, че още в детските си години е осъзнал силата и адреналинът, които дава голямата сцена.

„Екипът полагаше огромна отговорност за нас през цялото време. Отнасяха се супер сериозно с всичко, което се случва. Бях много малък, но знаех, че това е най-големият конкурс в света и знаех, че аз представям България. Исках да взема всичко, което може да ми помогне за в бъдеще. Да, това беше най-големият ми урок“ – споделя Иван Иванов пред водещата Емилия Стоянова.

Той дава отговор и на един от най-често задаваните му въпроси – защо е избрал попфолк звездата Камелия за свой треньор в „Гласът на България“ и какви са впечатленията му от нея.

Vanski не крие, че навремето родителите му са го насочили към музиката с терапевтична цел и разказва как уроците по пеене са оказали невероятно силен ефект. Той коментира също темата за музикалните риалити формати и споделя какви са амбициите му за развитието на солова кариера.

Гледайте Vanski в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!