TraYan: Не трябва да има ограничения нито в музиката, нито в живота

Гледайте TraYan в „Открит микрофон“

TraYan (Траян Костов) е свързан с музиката от детските си години. Влиза в Музикалното училище в София, а през 2014-а е финалист в Х Фактор и става един от любимците на публиката.

След формата прави солова кариера като залага основно на авторска музика и се самопродуцира. Работи с най-различни музиканти и не иска да се ограничава в определен стил.

Напоследък TraYan промени драстично своята визия и е категоричен, че не бива да се поставя в рамки.

„Има промяна и в стила. Аз никога не съм се ограничавал в стил. Деля музиката на хубава и на такава, която не ми харесва. В момента правя  R&B, не хип-хоп.  Опитвам се да правя рап текстове с пеене, нещо такова. Надявам се да ми се получава още по-добре занапред“ – казва изпълнителят при гостуването си в „Открит микрофон“ на Signal.bg.

За последните си проекти TraYan работи в тандем с Искрен Тончев – Искрата. Двамата правят и песента, с която ще се представи на BG MUSIC FESTIVAL 2018 в Сандански – „На дивана“. За себе си казва, че е един от най-различните участници, а песента му е много яка.

„Песента не е с някакво кой знае какво послания. Тя е за това, че в днешно време повечето момичета гледат повърхностно на нещата. Затова и в клипа исках да покажа, че не всичко е външната красота. Ще представя песента на фестивала в Сандански. Искам да кажа, че съм изключително изненадан от целия фестивал – от хората, които участват, и от самия екип. Има много стилове , много различен фестивал.  Аз съм участвал на фестивал, печелил съм две Гран прита. Като цяло съм запознат с фестивалите. Очаквам да бъде много готино – само млади хора, само познати. Миналата година бях гледал фестивала и според мен тази година ще е много, много по-силен“ – сподели музикантът пред водещата Емилия Стоянова.

Певецът открито говори за това какво дава и какво отнема участието в музикален риалити формат. Той не крие, че както по време на шоуто, така и след това артистът е изправен пред много изпитания, за да успее в шоубизнеса.

Против стереотипите и ограниченията е и подчертава: „Хората постоянно си слагат ограничения – сега обществото какво ще каже за мен. Човек трябва да е напълно свободен, а хората все ще си говорят…“

Вижте интервюто с TraYan в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

Вижте TraYan и „На дивана“ тук!

 

2 коментара към “TraYan: Не трябва да има ограничения нито в музиката, нито в живота”

  • Теди Михайлова каза:

    Ама страхотно впечатление ми направи Траян :)))) Много е готин и си личи, че е наясно с нещата. Пожелавам му наистина голям успех!

  • Сашето каза:

    Безспорно много талантлив изпълнител. Жалко е наистина, че на хората без музикален лейбъл им се случват по-трудно нещата, въпреки таланта. Дано да продължи да прави яки песни и да получи заслуженото внимание……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!