TITA проговори за обвиненията на DARA / ВИДЕО

TITA признава, че артистичният й образ се различава много от това каква е извън светлините на прожекторите. „В живота съм доста срамежлива, но артистът в мен показва друга същина“ – заявява тя пред „Папараци“.

Младата звезда разказва, че има момче до себе си, с което са заедно от доста време. Въпреки че живеят в различни градове, разстоянието не е пречка за перфектната им връзка. Певицата не крие, че от рано й се е наложило да живее далеч от родителите си и подчертава: „Аз съм много независима“.

По повод на новата й колаборация с Боро Първи – „Задната седалка“, обявена за скандална, TITA коментира: „След като има толкова много гледания и интерес към този проект, хората явно са успели до някаква степен да влязат в същината на нещата, които сме искали да кажем. Естествено първото впечатление е провокация – първо със стайлинга, второ с думите, които използваме. Но като артисти, понякога сме по-шумни, малко по-емоционални, обичаме да си казваме нещата директно. Хората трябва да знаят, че когато правим един проект, почти винаги не сме едно към едно с лирическия герой, който представяме в песента“.

Тя не скри, че е силно изненадана от реакцията на някои от колегите си като тази на DARA, които скочиха срещу нея заради фрази от текста на песента.

„Аз не съм с теб, аз съм с едни гърди напред. Мойте муцита танцуват, все едно че са балет. И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт, не спират да ни дъвчат имената – жилибон. Хейтъри ще кажат, че е силикон“ – това е частта от текста, която разбуни духовете сред меломани и изпълнители.

Наред с критичните реакции на някои фенове, една от първите, които упрекна TITA за разкрепостеното поведение, е именно другата млада звезда, изгряла от сцената на Х Фактор-  DARA. „Да пееш к’во се случва с циците ти не звучи добре“, написа тя в профила си в инстаграм.

Последователите им там пък не разбират защо точно DARA обвинява TITA в пошлост, след като самата тя също залага на доста провокация в проектите си.

„Честно казано ми стана малко мъчно. Преди няколко дни бяхме заедно. Гледахме кино. И ми стана странно, защото я познавам като човек от не малко време. Знаех, че ако има нещо, което не й харесва, би ми казала. Поне аз така бих направила. Не знам защо го е направила, не съм й в главата. Сигурна съм, че ще имаме срещи, на които ще ми обясни за какво е станало въпрос“ – каза засегнатата изпълнителка.

Вижте цялото интервю тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!