Софи Маринова: Резултатът, който виждам, е много приятен

Софи Маринова спечели симпатиите на журито и публиката в „Като две капки вода“

Софи Маринова  сподели: „Гледала съм много „Като две капки вода“. Обичам това шоу!“

„Когато Маги ми се обади не бях сигурна, но той ме убеди колко интересно ще бъде да се видя в различна светлина. Казах си, че си струва. Резултатът, който сега виждам, е много приятен!“. Това разказа известната певица пред водещата Мира Иванова в „Събуди се“ по NOVA.

В интервюто тя призна, че всички участници се притесняват много, когато излизат на сцената на шоуто. Те винаги се окуражават след изпълнението. Фолк изпълнителката беше категорична, че за певци с дългогодишна история и изграден стил като нея и Константин, е много трудно да наподобят звученето на изпълнителите от Бутона.

„Влагаме много труд – учим песни, учим постановки“, допълни Софи. Сред любимите й изпълнители са Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Лили Иванова.

В понеделник вечер феновете на „Като две капки вода“ ще видят истинско шоу с появата на Славин Славчев като световната звезда Бруно Марс.

„Постановката на Славин е препратка към един от последните му появи на голямата сцена. Ще има и личен елемент, който няма да остави зрителите безразлични. Но най-вече ще има заряд, танци и настроение, които са отличителна черта на този изпълнител“, загатват от екипа на култовото шоу за преобразявания.

Иван Юруков ще се впусне в народната музика с образа на Николина Чакардъкова. Марги Хранова ще опита звученето на тийн хитовете с визията на Гери-Никол.

Боби Турбото ще запее на италиански и ще се превърне в чаровния Ерос Рамацоти.

Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз. Златка Райкова ще бъде по-сексапилна от всякога като Никол Шерцингер.

Софи на свой ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите предизвикателства за всеки певец – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.

Шоуто „Като две капки вода“ е в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!