Pavell & Venci Venc’ остаряха с 40 години

Pavell & Venci Venc’ представиха новия си проект “Fake Profile”, продуциран от Вирджиния Рекърдс,  на 22 март. След успеха на колаборацията им с Михаела Маринова в сингъла „Листата падат“ в края на миналата година и изненадващия им подарък за феновете на 01 януари „Кифли, батки, кеш“, с участието на MAGI, „Fake Profile”, е логичната следваща стъпка за най-успешното хип-хоп дуо.

„Винаги сме правили музика, която отразява духа на времето, в което живеем, както и на собствените ни ценности. Тази песен не прави изключение. С нея напомняме, че истината винаги е по-силна и красива от измислените образи. Има прекалено много фалш наоколо, не само в социалните мрежи, а и в живота на младите хора въобще. Фалшивите профили са излишни маски и точно тях сваляме в парчето и във видеото“, казва Pavell.

В клипа към “Fake Profile”, дело на режисьора Люси Иларионов, са преплетени двете реалности. Тази на истинските Pavell & Venci Venc’ и на техните „фалшиви профили“, създадени с помощта на специален състаряващ грим.

„Заснемането на това видео беше едно от най-запомнящите се преживявания, които сме имали като артисти. Видяхме се с поне 30-40 години по-възрастни. Снимахме и на една от най-високите точки в София заедно с около 100 човека от близките ни приятели, познати и колегите ни DARA и Иво Добрев (от дуото Пламен и Иво). Именно те и снимачният екип бяха първите хора, които чуха парчето. Реакцията им беше знак за нас, че сме свършили добра работа“, разказва Venci Venc’.

Вирджиния Рекърдс и водещите „Гласът на България“ скоро ще представят и новия дизайн от мърчъндайза на артистите, този път с темата “Fake Profile”, на SundayHabit.com.

ПРОМО/Pavell & Venci Venc’ – “Fake Profile”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!