Papi Hans: С образа на DARA стигнах до ръба

Константин Трендафилов ще се докосне до висините на рока в „Като две капки вода“

Papi Hans разказва за най-атрактивното си превъплъщение в „Като две капки вода“. В третия епизод на култовото шоу писателят влезе обувките на доскорошната си любима.

„С образа на DARA бях на ръба на възможностите си да приличам и да пея като жена. Най-голямото предизвикателство в това парче е да дишаш докато пееш, което е почти невъзможно. За Миро притеснението беше голямо, защото беше първият ми образ в шоуто“ – споделя Константин Трендафилов в „Събуди се“.

С чувство за хумор певецът добави, че е използвал едни и същи обувки в преобразяването на DARA и Миро, но ролята на бившата му половинка е изисквала изключителна динамика на сцената.

„За новият ми образ мога да кажа, че е емблематичен, без такива „чупки“ на сцената. Когато зрителите ме видят, вероятно ще си кажат: „Край, този път го убиха“  – заяви Papi Hans.

Зрителите ще го видят като Дейвид Ковърдейл – вокала на Whitesnake в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

За новата си песен писателят и артист сподели, че е посветена на любов от разстояние, която го е вдъхновила за създаването на „Твой“.

В понеделник вечер Мария Илиева ще потърси своя герой с песента Hero и образа на Марая Кери, а Петя Буюклиева ще донесе кубинско слънце с Havana и Camilla Cabello.

Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки образ с емблематичния тандем на Modern Talking.

Дичо ще трябва да преодолее всички разлики в музикалния стил с образа на Сашо Роман, а Милко Калйджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M.

TITA ще се докосне до цяла епоха от българската музикална сцена като Паша Христова, а Деси Добрева ще покаже движенията от запомнящия се стил на Джанет Джексън .

„Като две капки вода“ – всеки понеделник от 20:00ч. по NOVA.

2 коментара към “Papi Hans: С образа на DARA стигнах до ръба”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!