NEVENA – за раздялата с Вирджиния Рекърдс и новото начало

Невена Пейкова – NEVENA отскоро се изявява като самопродуциращ се изпълнител и представи първите два проекта, които се радват на одобрението на меломаните.

Талантливата изпълнителка гостува в студиото на „Открит микрофон“, за да представи проектите си #Mami и „Побърквам“.

„Наистина песента #MAMI се радва на много голям интерес. Не очаквахме чак толкова, защото я пуснахме в моя канал в NEVENA OFFICIAL, който е нов и не е чак толкова развит още. Тя имаше адски много огледания за един ден“ – категорична е тя пред водещата Емилия Стоянова.

Въпреки че е парчето и  видеото носят доста лятно настроение, изпълнителката презентира проекта не в началото  на сезона и обяснява какви са причините за това: „Тя е готова много отдавна. Отне време докато аз приключа отношенията с предишните ми продуценти от Вирджиния Рекърдс. Това позабави нещата. Освен това първоначално песента не беше мислена да е с CHOKO, а самостоятелна моя“.

Защо избират да снимат клипа в Гърция и ще има ли нова колаборация между двамата, певицата разказва в интервюто.

Невена Пейкова не разкрива също какво е довело да раздялата й с Вирджиния Рекърдс, защо е отказала на да подпише с „Пайнер“, какво я е провокирало да избере артистично име, от кои изпълнители се възхищава и на какво ще залага в бъдещите си проекти. Тя прави съпоставка между двата музикални формата, в които е участвала – „Гласът на България“ и „Х Фактор“ и признава къде е разгърнала по-пълноценно таланта си.

В интервюто ще видите още и какви отговори даде NEVENA на въпросите на зрителите.

5 коментара към “NEVENA – за раздялата с Вирджиния Рекърдс и новото начало”

 • Божидара каза:

  Невена, много, много ми хареса в това интервю!!!!!! Искрена, точна, безкомпромисна, браво и пак браво за всичко, което правиш, за интелигентността и точната преценка!!!!!! Дано да продължиш да се развиваш и постигнеш огромен успех, защото ти заслужаваш!!!!!!

 • eli каза:

  Много усмихната и мила , страхотна си ! Поканете Гери-Никол , Тита, Дара и Сузанита! 🙂

 • Станислав каза:

  Много яко интервю, впечатлен съм! Мястото на Nevena е сред топ имената, със сигурност ще успее!

 • Катя каза:

  Приятно изненадана съм от Невена, поздравявам я за искреността, винаги ли си личи, когато някой е истински. Много права е в мисленето си.

 • Paff каза:

  Невена е супер свежа и искрена. Дано да и се получат нещата и успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!