MOTO-PFOHE Rent a Car – Вашето сигурно и надеждно пътуване

Пътуванията носят особена наслада на всички, а най-приятни са в компанията на семейството или споделени с приятелите. В динамичното ежедневие автомобилът е практична необходимост при служебни и лични ангажименти до всяка точка в страната. Вече не е нужно да притежавате или ползвате собствен автомобил, с който да се придвижвате до желаната дестинация, защото има модерен, лесен и практичен вариант.

 

MOTO-PFOHE Rent a Car e от водещите компании за отдаване на нови коли под наем в София и в цяла България. Като част от групата на „MOTO-PFOHE” – официален вносител на автомобилните марки, Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, залага на високо ниво на професионализъм, гъвкаво и коректно обслужване на клиентите.

Изключително богатият автопарк ще удовлетвори всеки, който търси комфорта и сигурността, като всички автомобили под наем са поддържани в перфектно техническо състояние за надеждно пътуване. Прилагат се изключително прецизни и сериозни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19, с което се гарантира безопасността при ползването на услугите.

В зависимост нуждаете –  товарен ван под наем или колa в икономичен, компактен, стандартен или луксозен автомобил, може да изберете най-подходящата оферта, изцяло съобразена с Вашите възможности, необходимости и предпочитания за изгодно, бързо и удобно пътуване.

 

MOTO-PFOHE Rent a Car имад над 15 -годишен опит на пазара за автомобили под наем в София и в страната, през които компанията се е доказала като сигурен и надежден партньор на множество частни и корпоративни клиенти.

Съобразно Вашите лични нужди и изисквания, компанията ще предложи най-доброто за Вас. Избраният автомобил може да наемете в офисите  при летища София, Варна и Бургас или да резервирате онлайн.

Възползвайте се от най-доброто решение за Вас или Вашия бизнес, като заложите на безкомпромисното качество, с предлаганите лоялна програма, гъвкави допълнителни услуги и краткосрочни наеми.

Изберете, според нуждите си, луксозни автомобили под наем, бус под наем, кола под наем с шофьор, икономични, компактни автомобили, джипове под наем, нови автомобили под наем…

В зависимост от Вашите изисквания, може да ползвате както еднократна услуга, така и дългосрочен наем на автомобил.

Компанията предлага на своите клиенти рентакар услуги в София – централен офис в кв. Люлин, кв. Младост, летище София, летище Варна, летище Бургас и във всички градове, където фирмата има представителство.

Потърсете подходящия автомобил и услуга, които да съответстват на Вашите лични нужди и предпочитания!

 

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!