MARTINNA: Предстоят ми много готини неща - Signal.bg

MARTINNA: Предстоят ми много готини неща

Гледайте интервюто с MARTINNA в „Открит микрофон“

MARTINNA е сред изпълнителите, които ще участват в тазгодишното издание на BG MUSIC Festival в Сандански. Броени дни преди провеждането на конкурса, в „Открит микрофон“ на Signal.bg талантливата изпълнителка говори за песента Deja Vu. С този сингъл тя, Даниел Димитров – Ice и Атанас Михайлов – Nas, ще се представят на фестивалната сцена.

„Тази песен я създадохме с Ice още пред зимата. Идеята беше да е малко по-меланхолична, по-лирична. Специално за спокойните месеци, когато човек е уединен вкъщи. Тогава все още бяхме само двамата, но точно в този момент се появи и третия член на това трио – Атанас Михайлов. Страхотно момече, всички го познават, всички го обичат“ – разказва тя пред водещата Емилия Стоянова.

Изпълнителката призова меломаните да подкрепят проекта на триото. Тя подчерта, че отиват на BG MUSIC Festival с очакването да поднесат на публиката хубаво шоу.

„Слушателят иска да се наслади на най-хубавата песен. За мен това не е състезание, а ще бъде абсолютен купон. Един голям празник на българската музика, голям празник и за всички артисти. Ще можем на такава голяма сцена да се срещнем един с друг ида се получи наистина бомбастична енергия. Всичко това ще може да го пренесем и към публиката“ – обясни MARTINNA.

В момента тя подготвя и нови интересни проекти, с които ще зарадва феновете си в следващите месеци.Подробностите за тях може да научите от интервюто.

Вижте какво сподели MARTINNA в „Открит микрофон“ тук!

Вижте видеото на песента, с която триото ще участва на BG MUSIC Festival!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!