MARTINNA впечатли румънски топ продуцент / Промо – You & I

Наследничката на Трамвай № 5 и група Кукери засне клип в Израел

Талантливата наследничка на легендарни български музиканти – Мартина Иванова – MARTINNA, и румънският продуцент Guy Elberg сътвориха първата си съвместна песен, съобщава ВИП Комюникейшън.

“You & I” носи екзотиката на Израел, а двамата творци избраха Тел Авив за локацията на клипа, в който ни разказват историята на “You & I”.
Песента напомня на красивия Ориент с уникалния почерк на Guy Elberg съвместно с модерното румънско звучене.

Освен в родния ефир, песента вече се радва на огромен интрес в страни като Израел, Турция, Гърция, Румъния, Азербайджан и други.

Видеото е заснето от Dan Mihai Lupescu, който изрази в социалните мрежи удоволствието от съвместната работа с родната изпълнителка и румънския продуцент, основател на Elberg Records.

Младата и талантлива поп певица Мартина Иванова е на сцената от бебе – тя е дъщеря на музиканти от две легендарни български групи. Марти е малката дъщеря на певицата Джина Иванова от „Трамвай номер 5“ и на Иван Иванов – John, основател и китарист на група „Кукери“. Започва да пее в детската вокална група „Бон-бон“, завършва НМУ „Любомир Пипков“ със специалност класическа китара.

В Нов български университет завършва специалности – класическа китара и поп и джаз пеене. Красавицата печели редица конкурси, получава и диплом от министъра на културата на България за високи творчески постижения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!