Мария на пижамено парти - първо по рода си у нас - Signal.bg

Мария на пижамено парти – първо по рода си у нас

Мария на пижамено парти сред редица VIP-личности

Мария ще се включи в първото по рода си у нас пижамено парти, което ще завладее софийски елитен клуб. Само преди дни тя се завърна в България, за да се впусне активно в клубния живот. Наред с участията й в нощните заведения, тя ще бъде и специален гост на първото по рода си в България пижамено парти.

Вечерта на 20 април е много вероятно по улиците на София да се видят хора по пижами. Те също като Мария са гости на уникалното събитие. Партито BedTime Stories събира столичния елит по повод юбилейния брой на Playboy, посветен на Хю Хефнър.

Затова и всичко ще бъде издържано в духа на легендарния създател на изданието. Той превърна халатите в бохемски лукс, а пижамените партита в култ. Гостите в столичния клуб ще минават през строг фейс-контрол, който ще следи за стриктното спазване на дрескода.

Наред с Мария сред VIP-личностите по пижами ще бъдат още Жени Калканджиева, Антония Петрова, Ася Капчикова, Любо Дилов-син и др.

Междувременно в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube се появи и новата класация “Топ 5 PlanetaOfficial” с най-гледаните песни на Мария. Безспорно лидерската позиция е за видеото на “Каза ли го”.

ПРОМО/ МАРИЯ – ТОЧНО КАК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!