Lady Gaga се впечатли от песен на Антонина?!

Веднага след концерта на Lady Gaga в София, медийното пространство бе залято с новината, че световната знаменитост е цитирала в профила си в twitter част от текста на песента „Шматка” на родната изпълнителка Антонина.

Зложелатели побързаха да обвинят звездата на Diapason Records, че сама е пуснала този слух, но всъщност тя разбрала за случващото се от интернет. Истината е, че атрактивната брюнетка дори не е сред почитателите на ексцентричната изпълнителка.

Точният текст на поста в социалната мрежа, публикуван в профила на Gaga, гласи „Mamina sladka, az sum si shmatka“ is what they sing in Bulgaria. Not coming“ („Мамина сладка, аз съм си шматка” – това пеят в България. Няма да ходя!)

Звездата на Diapason Records заяви, че е впечатлена от вниманието на  световноизвестната певица и от факта, че е обърнала внимание точно на нейния проект, предвид многобройните попфолк парчета, които могат да бъдат чути навсякъде у нас.

Антонина довери, че макар и негативен, коментарът на италиано-американката вероятно е нейният начин да покаже, че харесва песента, тъй като самата Gaga често провокира, залагайки на отрицателен образ.

По-късно обаче съобщението в профила на мегазвездата в twitter беше изтрито, а из мрежата се появяваха твърдения, че Антонина сама е пуснала слуха, за да си направи PR. „Разбира се, че не съм го направила аз! Всъщност дори не съм фен на Lady Gaga!”, каза лаконично атрактивната брюнетка.

Харесала ли е наистина Gaga родния фолк или пък не, дали изобщо съобщението в социалната мрежа  е било от самата нея, засега остава мистерия…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!