Важни ли са видеоклиповете?
Модератор: Mod
Важни ли са видеоклиповете?
Всеки казва,че видеоклипа е идеалният завършек на един хит,а понякога клипът,може да развали цялата песен. Има и трети случай,в който песните без клипове, се превръщат в едни от най-големите хитове. Вие как мислите?

- KamiProject
- Регистриран: 01 май 2012 14:05
- Любима певица: Камелия, Татяна, Джорджиа
- Любим певец: Милко Калайджиев
- Компания: Пайнер
- Контакти:
Re: Важни ли са видеоклиповете?
Единствената правеща хитове без клипове е Преса, за съжаление... Иначе песен без клип, особено днес, нищо не става от нея. Ако ще дори до един пън да е сниман...

Правя скандали, но едва ли, прикриват слабостта ми...

Малко си противоречиш-първо казваш,че на Преслава песните стават хитове,дори и без клипове,а е следващият момент,че песен без клип-не става за никъде!!?!
Аз искам по-обоснователни отговори.
Аз искам по-обоснователни отговори.

- KamiProject
- Контакти:
Да, казвам го, защото Преслава е единствената, която прави хитове без клипове. Единствената, която може да ги наложи, защото при нея не са важни песните и клиповете, а какво виждаме всичко, което е тя и което прави става благодарение на името.
Друг изпълнител не може да го направи. С клиповете песните достигат до по-голяма аудитория. Бих ти дал пресни примери, но през изминалата година, защото тази година истински хит няма
Друг изпълнител не може да го направи. С клиповете песните достигат до по-голяма аудитория. Бих ти дал пресни примери, но през изминалата година, защото тази година истински хит няма

- KamiProject
- Контакти:
Тази сутрин в "Автограф" Веселин Маринов говори на тази тема, може да го гледаш 

- .:Maria:.
- Регистриран: 01 окт 2010 17:21
- Любима певица: Десислава
- Любим певец: Фики
- Контакти:
Важни са клиповете, но по-важни са песните. Има случаи на уникални клипове, а ужасни песни и обратното.
Клиповете са от голяма полза за песните, но не всеки изпълнител може да си позволи хубав клип.
Клиповете са от голяма полза за песните, но не всеки изпълнител може да си позволи хубав клип.
- Supremor
- Respect
- Регистриран: 02 апр 2010 17:22
- Любим певец: Илиян,Галин
- Компания: Payner, Ара
Да,и трите случая са верни.Кой е най-често срещания ли:ми може би този,че клипа разваля самата песен(лично мнение).Има и много клипове,които идеално пасват на една песен,но някои са просто ей така-уж песента да се популяризира,па де факто нищо да не става от песента!...

Това ще си го спестя,благодаря все пак за информацията.KamiProject написа:Тази сутрин в "Автограф" Веселин Маринов говори на тази тема, може да го гледаш

Така е,прав си,името на Преслава доста й помага,но като се замислиш колко време й е отнело това.
Аз да си кажа-рядко са клиповете,които да ме впчатлят толкова,че и песента да ми хареса благодарение на тях,рядкост са и тези,които имат нещо общо с песента,ама в днешно време са и малко изпълнителите,които държат на клиповете,такива например са Галена и Андреа,Камелия преди също доста държеше на клиповете,а на нея доста добре й се получаваха.
Но нека не забравяме,че не модерните и скъпи неща,присъстващи в клипа,го правят интересен за аудиторията,а сюжета. Жалко,че за повечето изпълнителки,видеоклиповете са място,за показ на модните парцалки!

- KamiProject
- Контакти:
Камелия нникога не е спирала да държи на клиповете си. Да не забравяме няколко факта: - Първият излъчил се клип в ТВ ПЛАНЕТА, Първият черно-бял клип, Първият HD заснет клип, Първият клип с камера "Фантом"... 3 награди видеоклип на годината, така че, не мисля, че е спряла да държи на тях. Това, че не пуска е друго нещо. А що се отнася до Галена, Андреа... Тяхното е даване на пари на ватъра. На Андра 1 клип и е най-малко 30-40 хиледи, ккато Лоша примерно и няма шанс да си ги възвърне 

- KamiProject
- Контакти:
Нейното е гъзария. Както и при Галена - пусна 9 клип и коя стана хит?! По-одбре да беше направила 1-2 страхотни, вместо 9, макар че и се получиха много добре