Владо Димов представи новата си песен "Колко"

Отговори
Потребителски аватар
.:Maria:.
********
********
Мнения: 29622
Регистриран: 01 окт 2010 17:21
Любима певица: Десислава
Любим певец: Фики
Компания: Пайнер
Местоположение: Адреса ми последен е леглото ти
Контакти:

Владо Димов представи новата си песен "Колко"

Мнение от .:Maria:. » 14 юни 2011 18:57

Владо Димов представи новата си песен "Колко" първо в "Открит микрофон" по Signal.bg.

Изображение

"Това е едно голямо предизвикателство, което започна още с предната песен "Следва продължение". Сега тази песен се казва "Колко". Тя е по текст на Мариета Ангелова. Иво Моллов - Гугутката направи музиката и аранжимента и аз дадох част от себе си в тази песен" - казва Владо пред водещата Емилия Стоянова.

Певецът залага на купонджийско парче за най-отпускарския сезон. "Надявам се да предизвикаме аудиторията и всички много да харесат "Колко". Това е едно лятно, забавно, купонджийско парче. Надявам се да влезе в клубовете и хората да се забавляват когато го слушат" - обяснява той.

Владо Димов не дели музиката на стилове, а се стреми да представя песните си по най-добрия начин, за да стигат до по-голяма част от публиката.

"За мен най-важното е хората да се забавляват. Когато един човек влезне в заведението той трябва да разпусне, да забрави проблемите и да изчисти стреса. Ако ние успеем да направим това нещо с екипа, с който сме създали този продукт, значи сме си свършили добре работата" - допълва още изпълнителят.

Изображение

Отговори

Върни се в “Други”