Какъв ужасен профил! Чакай да взема канчето със светена вода и да полея профила ти.Peaceful написа:Така ли се движиш в момента?musics написа:

Модератор: Mod
Какъв ужасен профил! Чакай да взема канчето със светена вода и да полея профила ти.Peaceful написа:Така ли се движиш в момента?musics написа:
Доживях да видя някой като менpreslavarocks написа:Мале, не мога да спра новата на Деси. Много яка!
Първият път като я чух, викам - "Пак някаква боза, не ме кефи."
И след второ, трето слушане... ЩЕ СИ СЛОЖА ТОКЧЕТА ЦЯЛ ГРААААААААААД...!![]()
![]()
Уцели хит.
Избухваш с лош вкус!musics написа:Какъв ужасен профил! Чакай да взема канчето със светена вода и да полея профила ти.Peaceful написа:Така ли се движиш в момента?musics написа:
![]()
Избухваш с лош вкус!musics написа:Какъв ужасен профил! Чакай да взема канчето със светена вода и да полея профила ти.Peaceful написа:Така ли се движиш в момента?musics написа:
![]()
Не ме заговаряй докато имаш такъв ужасен вкус.musics написа: И ти самия знаеш, че е така.
Обиди се на ку*ката, за да дойде да се видим, че много ни липсва.Peaceful написа:Не ме заговаряй докато имаш такъв ужасен вкус.musics написа: И ти самия знаеш, че е така.
Кадри от гетото.....musics написа:Обиди се на ку*ката, за да дойде да се видим, че много ни липсва.Peaceful написа:Не ме заговаряй докато имаш такъв ужасен вкус.musics написа: И ти самия знаеш, че е така.