Преслава - Аматьорка
- .:Maria:.
- Регистриран: 01 окт 2010 17:21
- Любима певица: Десислава
- Любим певец: Фики
- Компания: Пайнер
- Контакти:
Re: Преслава - Аматьорка
Много добра песен, в топ 3 ми е от летните. Не може всяка песен да й е различна. Не разбирам защо са тези критики, все едно останалите актуални имена не пуснаха още по-големи комерси, с изключение на Галена и Десислава.
Клипа е много добър като за нея, визиите са страхотни.. Костваше й много да направи тази фигура, затова няма нищо лошо в това да я показва.
Клипа е много добър като за нея, визиите са страхотни.. Костваше й много да направи тази фигура, затова няма нищо лошо в това да я показва.
- ObichamTeGadino.
- Регистриран: 16 яну 2015 21:03
- Любима певица: Теди Александрова и Андреа
Вече ми е любима. Даже вече е посветена на едно момиче от нашия клас.

- GaLiioo
- Регистриран: 07 авг 2012 11:43
- Любима певица: АНДРЕА, АЛИСИЯ и ПРЕСЛАВА
- Любим певец: SHAWN MENDES, FETTY WAP
Невероятааа песен, една от най-яките тази година. Преслава избухна, изглежда страшно в клипа

- Или си играч, или си наигран

- LiL_Andrea
- Регистриран: 08 авг 2011 09:36
- Любим певец: Галин, 100 кила, Duke Dumont
- Контакти:
Тази Преслава опитва да бъде някакъв новатор като Галена ту в клип, ту в песен, но крещящият й СОБСТВЕН вкус те удря смъртоносно в главата, когато го покаже в един-два проекта годишно.
Проблема не е, че "не може само модерни песни, трябва и чалга". Проблема е, че такива песни като тази на нея й харесват и това показва, че не е готова да държи трона в иновативния етап на фолка. До 2 години очаквам "епизод Ивана". Отвратително чалга песен, за толкова масовата модернизация в последните години.

Thank you, M_S_L & BobiTo!
- Simona.
- Регистриран: 19 ное 2011 15:21
- Любима певица: Преслава
Като фенка на Преслава, съвсем обективно ще ви кажа, че с тази песен, с този "видеоклип", с тази визия, с това поведение Преслава стремглаво върви надолу! Губи още и още от публиката, която имаше едно време. И помен няма вече от нашето момиче от 2005-2008! Потресена съм! Жалко за таланта й, яд ме е, че сама си е виновна за всичко. Славата и успехите наистина са коварно нещо. Нашата в името да е винаги номер 1 пропада и пропада и само става все по-антипатична на голяма част от феновете. Такова голямо име е, а се излага с подобни проекти!
-
- Регистриран: 25 фев 2013 21:55
В ТОП 2 за 2015.