Кали - Копие
- Officially Forbidden
- Регистриран: 02 окт 2010 01:30
- Любима певица: Галена, Десислава
- Компания: Payner Music
- Контакти:
- miki93
- Respect
- Регистриран: 11 мар 2007 19:18
- Любима певица: Джина Стоева и Валя
- Любим певец: Карлос и Dillan
- Контакти:
Re: Кали - Копие
Кали винаги ви е била симпатична и доста от песните й, особено през последните години, са ми любими. Тази също няма да направи изключение
))
Парчето е много готино. Стилът е познатият на Пашев - между другото, препоръка към него да разнообрази аранжиментите си и да вкара нови за своите парчета инструменти. Иначе испанските семпли са много приятни, не говоря езика, но май тук пасват на идеята
)) Колкото до текста, само ще кажа, че Росен Димитров/защото 100% е негов/ отново е надминал себе си. Усеща я Кали и това е. Изпълнението е ясно, Кали си е можещ изпълнител.
Клипът не е нещо особено или невиждано, но мисля, че е сполучлив. Любими са ми кадрите с лъка, те са по-нестандартното в клипа, което прави впечатление. Иначе браво на Кали за формата, в която е - след 3 раждания да изглеждаш така е геройство!
Много добро начало на годината за Кали. Дано песента стане хит.

Парчето е много готино. Стилът е познатият на Пашев - между другото, препоръка към него да разнообрази аранжиментите си и да вкара нови за своите парчета инструменти. Иначе испанските семпли са много приятни, не говоря езика, но май тук пасват на идеята

Клипът не е нещо особено или невиждано, но мисля, че е сполучлив. Любими са ми кадрите с лъка, те са по-нестандартното в клипа, което прави впечатление. Иначе браво на Кали за формата, в която е - след 3 раждания да изглеждаш така е геройство!
Много добро начало на годината за Кали. Дано песента стане хит.
В някой сън ще се срещнем може би...

- Supremor
- Respect
- Регистриран: 02 апр 2010 17:22
- Любим певец: Илиян,Галин
- Компания: Payner, Ара
Тия вокали са просто присъщи за песен на Кали-само като ги чуеш,ти става ясно,че ще пее Кали!...И наистина й отиват такива де...
песничката е хубава.

- mimchyyy9
- Регистриран: 21 яну 2015 12:25
- Любима певица: Яница, Галена,Райна, Емилия
- Любим певец: Галин, Константин,Фики, Карлос
- Компания: Payner
- Подпис от: M_S_L
+1.:Maria:. написа:ХИТ! Страхотна е

#ИскамIPSCommunitySuite
#АдминеСпишЛиДобре #ФорумнаРеволюция