Мнение
от west.side9251 » 07 фев 2015 12:08
zuu11,
нали си наясно, и айде да не си кривим душата, че Гергана е Токичов продукт (както Кристиана-Оцков). Недей ми я хваля много. Красива е талантлива е, ама айде недей чак толкова. Виждаме я колко може сега-от как го няма Payner Pro Music се чуди с кой автор какво да направи. Едно беше тогава, друго е сега.
Колкото до кючеците на Адриана-напротив, много добре са направени. Позволи ми да съм си от въпросната раса, и да съм наясно какво значи махленски кючек. Айде напиши в Youtube ork. Uskeler, ork. Fanta, ork. Nazmiler и някои други, и ги сравни с тези на Адриана. Далеч не са мазни, дори са кючек със стил, при това не е само мое мнение. Очевидно не си наясно какво се слуша по махлите (докато аз съм, от първо лице). Дори ако желаеш, конкретни сравнения може да ти направя. А дали е грозно лицето и-айде бе, красота, чакам да ти видим твоето...
А дали е жалко за ушите на слушащите Адриана-не мисля така, точно твоето мнение да е обективно ме съмнява. Наясно съм,че много нора (предимно българи) не я харесват, за това, че прави кючеци (нищо,че същите тия българи чупят дискотеките от вртъки в ханша под звука на кючеци, били те на Адриана или не, милионерчета и темподобни,ама това е друга тема, за тия дето плюят през деня и вртъкат нощно време), но всеки си има таргета (т.е. целта). Така,че айде без злоба и (фалшиво) диалектно писане, тук се пише на официален Български (и не е толкова готино, нито ти се получава като на Емил Каменов, никак даже).