Мнение
от .:Ivo:. » 24 ное 2013 16:05
Цветелина Янева: Дует с Галена ще е нещо грандиозно
Цветелина Янева сподели в телевизионен ефир, че твърде често конфликтите между изпълнителките в попфолка са подклаждани от хората, които са в тяхното обкръжение.
"В нашите среди слуховете са по-скоро между нас си. Нещата, които повече са ме засягали, са от колеги, от колежки, от хората покрай нас. Има много хора, които се стараят да ни скарват" - каза тя в "Поверително от NL" и подчерта още:
"Вече от година и нещо по-така ги приемам, опитвам се да изглеждам над нещата и да не правя някакви прибързани действия".
Макар че е сочена за една от най-големите фолк звезди, Янева е на мнение, че у нас няма начин да се съизмерваш със статуса на световните знаменитости. За позитивите и негативите на славата, певицата казва:
"В България чак такава голяма звезда не може да бъдеш, зависи как си станал медийно популярен. Ако си човек, който си гледа работата и не се бъркаш толкова по скандалите, не е толкова страшно, но пък ако сам си ги създаваш скандалите, значи ти е добре и не е толкова трудно".
Цветелина Янева заяви, че би поставила най-висока оценка на Галена. "Смятам, че всички й пишат отличен 6. Ние не сме близки приятелки, в никакъв случай, защото приятелите са хора, които споделят, общуват... Галена е човек, на когото аз се възхищавам като артист. Работим и двете с един стилист - Добри. Харесвам Галена наистина, с интерес следя нейните проекти. Просто ми харесва как си движи нещата - много е упорита, много вкус има за песни, за всичко. Някой път много ми трябва нейния съвет. Казвам и на Добри: "Питай Галена", защото някак си разсъждава и съветите са й точни, специално за нашия жанр много е навътре" - обясни Янева.
Тя разкри, че с удоволствие би направила дуетна песен с Галена и каза, че досега не са реализирали съвместен проект, защото не е дошъл подходящият момент.
"Ако направим дует, той трябва да бъде много грандиозен, според мен и може би затова не сме се захванали, защото си знаем, че е голяма отговорност между нас. Ако направим дует с Галена, ще е нещо наистина различно и грандиозно. Нещо, което не се е правило. Може би до този момент не сме го направили, защото не е дошла подходящата идея. Сега зорлем да го мислим няма да стане" - обясни изпълнителката на "Мога пак".
От твоите ръце е в нокаут моето сърце!