Мнение
от GaLiioo » 28 юни 2013 13:36
Галена: Ние не се обединихме и не застанахме заедно
Галена сподели в телевизионен ефир, че не обича конфликтите и винаги се е стремяла да поддържа добри отношения с всички свои колеги. Певицата си припомни, че в началото на своята музикална кариера е будила възхищение у мнозина с купонджийския си нрав, а и защото все още не е била конкуренция на никого от вече утвърдените имена в бранша.
"Не съм конфликтна личност и никога не съм била. Не съм била в никакви интриги или подхвърляния, изречения, които биха обидили някой. Винаги съм била позитивно настроена. Когато стартирах и бях Галя, имаше надежда да просперирам. Работех на "Приказките" и имах една песен, която не беше конкурентна на много от моите колежки. С това, че съм позитивна, че съм купонджийка всички ме харесваха и всички ме обичаха. В един момент, в който аз започнах да ставам популярна, да си върша работата както трябва, явно взех да дразня много хора, което може би е нормално. Не го приемам, защото за всеки си има време, пък и за всеки си има място под слънцето" - обясни тя в "На кафе" по Нова ТВ.
Фолк звездата остава непримирима по повод негативното отношение на някои хора към попфолк жанра и изпълнителите в него.
"Като че ли ние сме черните овце в държавата. Попфолкът така, той прави това и това... Не знам на какво лошо ние сме научили нашите почитатели?! Нашата работа е да забавляваме хората и да ги накараме да се усмихват. В крайна сметка ние си вършим работата. Аз, вече и и като майка, мога да кажа, че може би в нашата музика има парчета, които са да се слушат в заведения вечер, където няма малки деца, но имаме и такива парчета, които могат да се слушат от всички" - подчерта тя.
Според актуалната изпълнителка един от основните проблеми е, че гилдията не обединена и не показва единение по важни въпроси, когато незаслужено се отправят упреци.
"Ние не се обединихме и не застанахме заедно. Аз нямам конфликти с моите колеги. Да, има такива, които не са ми приятни с коментарите по мой адрес, че не си остават в тесен кръг, а стават общи за всички. С всички колеги съм ок, към никой нямам лоши чувства. Това че между нас има конкуренция е добре, за да израстваме и да се изграждаме като добри професионалисти" - каза Галена.
- Или си играч, или си наигран