Страница 1 от 4

Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 12:41
от nighTmare
Всеки казва,че видеоклипа е идеалният завършек на един хит,а понякога клипът,може да развали цялата песен. Има и трети случай,в който песните без клипове, се превръщат в едни от най-големите хитове. Вие как мислите?

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 14:51
от KamiProject
Единствената правеща хитове без клипове е Преса, за съжаление... Иначе песен без клип, особено днес, нищо не става от нея. Ако ще дори до един пън да е сниман... ;) :)

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 14:54
от nighTmare
Малко си противоречиш-първо казваш,че на Преслава песните стават хитове,дори и без клипове,а е следващият момент,че песен без клип-не става за никъде!!?!
Аз искам по-обоснователни отговори.

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 15:16
от KamiProject
Да, казвам го, защото Преслава е единствената, която прави хитове без клипове. Единствената, която може да ги наложи, защото при нея не са важни песните и клиповете, а какво виждаме всичко, което е тя и което прави става благодарение на името.
Друг изпълнител не може да го направи. С клиповете песните достигат до по-голяма аудитория. Бих ти дал пресни примери, но през изминалата година, защото тази година истински хит няма :)

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 15:16
от KamiProject
Тази сутрин в "Автограф" Веселин Маринов говори на тази тема, може да го гледаш :)

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 15:18
от .:Maria:.
Важни са клиповете, но по-важни са песните. Има случаи на уникални клипове, а ужасни песни и обратното.
Клиповете са от голяма полза за песните, но не всеки изпълнител може да си позволи хубав клип.

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 15:19
от Supremor
Да,и трите случая са верни.Кой е най-често срещания ли:ми може би този,че клипа разваля самата песен(лично мнение).Има и много клипове,които идеално пасват на една песен,но някои са просто ей така-уж песента да се популяризира,па де факто нищо да не става от песента!...

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 15:55
от nighTmare
KamiProject написа:Тази сутрин в "Автограф" Веселин Маринов говори на тази тема, може да го гледаш :)
Това ще си го спестя,благодаря все пак за информацията. :lol:
Така е,прав си,името на Преслава доста й помага,но като се замислиш колко време й е отнело това.
Аз да си кажа-рядко са клиповете,които да ме впчатлят толкова,че и песента да ми хареса благодарение на тях,рядкост са и тези,които имат нещо общо с песента,ама в днешно време са и малко изпълнителите,които държат на клиповете,такива например са Галена и Андреа,Камелия преди също доста държеше на клиповете,а на нея доста добре й се получаваха.
Но нека не забравяме,че не модерните и скъпи неща,присъстващи в клипа,го правят интересен за аудиторията,а сюжета. Жалко,че за повечето изпълнителки,видеоклиповете са място,за показ на модните парцалки!

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 16:02
от KamiProject
Камелия нникога не е спирала да държи на клиповете си. Да не забравяме няколко факта: - Първият излъчил се клип в ТВ ПЛАНЕТА, Първият черно-бял клип, Първият HD заснет клип, Първият клип с камера "Фантом"... 3 награди видеоклип на годината, така че, не мисля, че е спряла да държи на тях. Това, че не пуска е друго нещо. А що се отнася до Галена, Андреа... Тяхното е даване на пари на ватъра. На Андра 1 клип и е най-малко 30-40 хиледи, ккато Лоша примерно и няма шанс да си ги възвърне ;)

Re: Важни ли са видеоклиповете?

Публикувано: 02 авг 2012 16:03
от KamiProject
Нейното е гъзария. Както и при Галена - пусна 9 клип и коя стана хит?! По-одбре да беше направила 1-2 страхотни, вместо 9, макар че и се получиха много добре :)