Певица на 2017г.
-
- Регистриран: 18 фев 2012 11:29
- Любима певица: Преслава и Яница
- Любим певец: Галин и Фики
- Компания: Пайнер
Певица на 2017г.
Моля, гласувайте!
- ObichamTeGadino.
- Регистриран: 16 яну 2015 21:03
- Любима певица: Теди Александрова и Андреа
Re: Певица на 2017г.
Лично моята певица на 2017г. е Теди Александрова, но ако трябва да сме обективни Емануела няма слаба песен тази година. Тя заслужава най-много наградата.
- Nemesis
- *
- Регистриран: 02 авг 2017 22:57
- Любима певица: Алисия, Лорена, Емануела
- Любим певец: Галин
1. Емануела - тя направи много песни тази година, като да подчертая, всичките станаха супер хитови. 5, 6, 7,
8, Виновна, Без чувства, Още те обичам - без никакво колебание, Емануела е най-хитовата поп-фолк изпълнителка за 2017 година, не само в Пайнер, а като цяло.
2. Преслава - не съм от феновете на Преслава, но не може да се отрече, че направи 3 доста силни песни тази година - Тук жена му пази, Не се изтриваш, Пада звезда. И трите песни ми харесаха доста. Според мен Преслава направи по-силна година от предната си и като цяло е на второ място в моята класация за певица на 2017 г.
8, Виновна, Без чувства, Още те обичам - без никакво колебание, Емануела е най-хитовата поп-фолк изпълнителка за 2017 година, не само в Пайнер, а като цяло.
2. Преслава - не съм от феновете на Преслава, но не може да се отрече, че направи 3 доста силни песни тази година - Тук жена му пази, Не се изтриваш, Пада звезда. И трите песни ми харесаха доста. Според мен Преслава направи по-силна година от предната си и като цяло е на второ място в моята класация за певица на 2017 г.
- TheBo$$
- *
- Регистриран: 26 дек 2017 19:25
- Любима певица: Галена,Тита,Гр.Никол
- Любим певец: Галин,Pavell & Venci Venc
Галена