Текстът е много важен при нашите чалгии, така че едва ли скоро ще правим световна доминация </3
Обаче забелязахте ли как хора в БГ, които псуват чалгата, избухват на песни като Talk Dirty To Me и Worth It? Ми то по-чалга от това, здраве му кажи!
Модератор: Mod
Зависи за кого става на въпрос, но топ 2 са ми Katy Perry и Rihanna. ^^Slunchice. написа:За кого станваш
А как го избират тоя един път? Видях, че тази година е било май месец. И за колко дни ги пускат?x§x написа:Зависи за кого става на въпрос, но топ 2 са ми Katy Perry и Rihanna. ^^Slunchice. написа:За кого станваш
---
Само да кажа за хората, които искат да се регистрират.. няма да е скоро. Форума е препълнен. Те отварят регистрациите за 1 път в годината и това си е. Опитайте другата. ^^
Когато баннат повечко хора и се освободи място. Няма определено време, има свободни места, когато се напълнят, регистрациите се спират.Slunchice. написа:А как го избират тоя един път? Видях, че тази година е било май месец. И за колко дни ги пускат?x§x написа:Зависи за кого става на въпрос, но топ 2 са ми Katy Perry и Rihanna. ^^Slunchice. написа:За кого станваш
---
Само да кажа за хората, които искат да се регистрират.. няма да е скоро. Форума е препълнен. Те отварят регистрациите за 1 път в годината и това си е. Опитайте другата. ^^
Ти си най-активен! Как ти се занимава постоянно с игри не знамРоберт написа:Хора не можем да се пожалим че СЕПТЕМВРИ не започна добре за форумаТези 2-3 дни са активни!
Не, примерно ще пусна бланка : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... и сега ти избираш примерно 10 и там е Danger. И ти и Danger сте първите опоненти които ще играят игра. Danger и тои си избира, и примерно тои избере 7 и там е Мимчу. И втората игра на Danger е с Мимчу. Разбираш ли ме ?Slunchice. написа:Роберт, нали съм новаАз разбирам, че се тегли някакъв жребий от примерно трима човека и аз си избирам един от тях, така ли? Или?
Мики и така липсва един участник в ZEROANTI за да е четен брои, записваи сеmiki93 написа:Ти си най-активен! Как ти се занимава постоянно с игри не знамРоберт написа:Хора не можем да се пожалим че СЕПТЕМВРИ не започна добре за форумаТези 2-3 дни са активни!