- Лични обиди и нападки са категорично забранени
- Избягвайте да пускате празни мнения, съдържащи само емотикони
- Не публикувайте две поредни мнения, а използвайте бутона "редактирай", за да допълните мнението си
Хейтърите ми са зад гърба....

Модератор: Mod
Е така!Aeris написа:И само да изясня, за обида срещу изпълнител, никой не е получил бан от мен до момента и няма да се случи.
Галине за някои неща трябва мозък а и Аерис има доказателства сигурно, сам си копаш дупка.GaLiioo написа:И доказателствоото е? Очевидно само за Роберт.
ОК, нека да ме банне, така или иначе само разваля форумаРоберт написа:Е така!Aeris написа:И само да изясня, за обида срещу изпълнител, никой не е получил бан от мен до момента и няма да се случи.![]()
![]()
![]()
Галине за някои неща трябва мозък а и Аерис има доказателства сигурно, сам си копаш дупка.GaLiioo написа:И доказателствоото е? Очевидно само за Роберт.
Метафората за дупката не беше тебе да те банне, а друго... което го знаеш вечеGaLiioo написа:ОК, нека да ме банне, така или иначе само разваля форума![]()
Роберт написа:
Това правило да не се обиждат певиците/певците е тъпо и никъде не го пише![]()
И теб специално засегна ли те с обидите към Галин, или който и да е изпълнител?marinkulegec написа:Роберт написа:
Това правило да не се обиждат певиците/певците е тъпо и никъде не го пише![]()
Да, не го пише
А после да се говори глупости, че Аерис има лично отношение. Да предният път заслужено го банна, защото го обиди, а както си пише наказанието за обиди на модове е още по-голямо
Ти не беше роден когато ФЕНКА НА ГАЛКА обиждаше всичко живо и диво от певците а бан не получаваше.marinkulegec написа:Роберт написа:
Никой по никакъв начин ме може да ме обиди, особено като напада Галин.GaLiioo написа:
И теб специално засегна ли те с обидите към Галин, или който и да е изпълнител?