Ммм..надали. То и на Гери-Никол са повече, ама е най-слушаната/коментираната бг поп певица.hienata написа:Вече хейтърите са повечe от феноветеpreslavarocks написа: Има и двете. И фенове, и хейтъри. Което е най-добрата формула за успех!

Модератор: Mod
Ммм..надали. То и на Гери-Никол са повече, ама е най-слушаната/коментираната бг поп певица.hienata написа:Вече хейтърите са повечe от феноветеpreslavarocks написа: Има и двете. И фенове, и хейтъри. Което е най-добрата формула за успех!
Е разликата между двете е, че Гери Никол изкара 2 мегахита и я пускат навсякъде, докато за Преслито .... нямам какво да кажаpreslavarocks написа:Ммм..надали. То и на Гери-Никол са повече, ама е най-слушаната/коментираната бг поп певица.hienata написа:Вече хейтърите са повечe от феноветеpreslavarocks написа: Има и двете. И фенове, и хейтъри. Което е най-добрата формула за успех!
Галена дава интервюта? Галена пее на живо? Хахахаххаахахаalisali1234 написа:Ми последните две години със сигурност навъди повече хейтъри.
Няма как да търчиш от реалити на реалити, да ти пускат тъпия PR отдел на фирмата безсмилени новини през ден (които Сигнал преписва веднага), да получаваш незаслужени награди дори за "певица", която щом като е "певица" би следвало да не пее нон-стоп на плейбек и т.н.
Няма как Галена да не я мине, при положение,че е по-оригинална в проектите си, дава интервюта и има новини за нея само когато има смисъл от това (да сте видели новина "Галена отмаря не знам си къде" , "Галена се впусна в ново приключение" и т.н.?) и при натоварването и пее на живо, докато оная си е нон-стоп на плейбек. В Бургас на участието и затъпях, това нещо не каза и думичка на живо!
Да не говорим, че участието и в Брадъра беше нагласено,че ще излезе на 27 септ. , защото новината, че ще излезе по осбствено желание се появи на 22-и. Сигурно някоя врачка я е пуснала тази новина...
И на мен Преслава вече не ми е толкова интересна, колкото преди. Като се усмихне ми е някаква зловеща, скелет костите си клати на плейбек. Че тя една Ванеса ще вземе да извади по-голям хит от Преслава. Втората само дето прави по 100-200 хиляди гледания за 24 часа и това е новината.
Алисия в момента ми е в топ 10, а Преслава отдавна ми е извън тази листа. Последната и песен, която реално харесвам е "Режим неприлична", въпреки, че не ми харесва клипа (скелет се прави на ерточина).
Ти сериозен ли си? Участията на Галена минават 90% на живо, а при ония урунгел Преслава на 90% плейбек. Нали уж Преслава можела да пее?preslavarocks написа: Галена пее на живо? Хахахаха
Какъв е смисъла че пее на живо като грачи и се дере на умряло?hienata написа:Ти сериозен ли си? Участията на Галена минават 90% на живоpreslavarocks написа: Галена пее на живо? Хахахаха
Именно :ДFast написа:Какъв е смисъла че пее на живо като грачи и се дере на умряло?hienata написа:Ти сериозен ли си? Участията на Галена минават 90% на живоpreslavarocks написа: Галена пее на живо? Хахахаха
Бе ти не знаеш кво пишеш, бе ага.alisali1234 написа:На Галена участията минават на живо, или поне с пеене в/у плейбека, и то достатъчно силно , че да се чува, а не като Преслава , която буквално си отваря устата като риба на сухо.
И със сигурност интервютата на Галена са по-малко от тия на Преслава. То не бяха кафета, тази сутрин, оная вечер, онзи следобед и пр. пр. натрапване.