Никола, едва ли точно toty93, ще седне да си измисля ..hienata написа:Странно, защото я попитах за теб и ми каза, че не ти е пращала никаква песен.. ?toty93 написа: Напълно.

Модератор: Mod
Никола, едва ли точно toty93, ще седне да си измисля ..hienata написа:Странно, защото я попитах за теб и ми каза, че не ти е пращала никаква песен.. ?toty93 написа: Напълно.
Или пък Марина да ме лъже викаш, така ли?!galena_fen написа:Никола, едва ли точно toty93, ще седне да си измисля ..hienata написа:Странно, защото я попитах за теб и ми каза, че не ти е пращала никаква песен.. ?toty93 написа: Напълно.
Никъде не съм казал, че тя ми я е пращала.hienata написа:Странно, защото я попитах за теб и ми каза, че не ти е пращала никаква песен.. ?toty93 написа: Напълно.
Най-вероятно ..kriisis написа:Скандалът мина на ЛС.
За жалост.kriisis написа:Скандалът мина на ЛС.
Няма скандал, обсъждаме неща за които не е нужно да се знае.kriisis написа:Скандалът мина на ЛС.
Ти? Ще баннеш? Мен?kriisis написа:Добре, че хиената изтри поста, където даде фб на Тото, иначе щеше да получи бан. Забранено е да поствате снимки на форумци, един път така Георги си издейства 3-4 дни бан от Мария.![]()
hienata написа:Ти? Ще баннеш? Мен?kriisis написа:Добре, че хиената изтри поста, където даде фб на Тото, иначе щеше да получи бан. Забранено е да поствате снимки на форумци, един път така Георги си издейства 3-4 дни бан от Мария.![]()