Ами хайде, дай тема да поприказваме.miki93 написа:Искам да успеем, много ми се ще аз да направя следващата чат темаgalena_fen написа:Как сме тази вечер? Ще успеем ли да изпишем този вол.![]()

Модератор: Mod
Ами хайде, дай тема да поприказваме.miki93 написа:Искам да успеем, много ми се ще аз да направя следващата чат темаgalena_fen написа:Как сме тази вечер? Ще успеем ли да изпишем този вол.![]()
Ако продължаваме да сме толкова "активни", не знам кога ще е .. Утре вероятноmiki93 написа:Искам да успеем, много ми се ще аз да направя следващата чат темаgalena_fen написа:Как сме тази вечер? Ще успеем ли да изпишем този вол.![]()
Аз тайничко исках да направя следващия, но щом ти искаш ще изчакам по-следващияmiki93 написа:Искам да успеем, много ми се ще аз да направя следващата чат темаgalena_fen написа:Как сме тази вечер? Ще успеем ли да изпишем този вол.![]()
Хм... ами тогава нека бъде направена от теб, аз ще почакам за някой следващ, не е проблем.ObichamTeGadino. написа:Аз тайничко исках да направя следващия, но щом ти искаш ще изчакам по-следващияmiki93 написа:Искам да успеем, много ми се ще аз да направя следващата чат темаgalena_fen написа:Как сме тази вечер? Ще успеем ли да изпишем този вол.![]()
Нее, направи я ти, от повече време си в форума и мисля, че би било по-удачно ти да я направишmiki93 написа: Хм... ами тогава нека бъде направена от теб, аз ще почакам за някой следващ, не е проблем.
Оки, благодаря ти!ObichamTeGadino. написа:Нее, направи я ти, от повече време си в форума и мисля, че би било по-удачно ти да я направишmiki93 написа: Хм... ами тогава нека бъде направена от теб, аз ще почакам за някой следващ, не е проблем.
Благодаря, ето и за теб едноmiki93 написа:Оки, благодаря ти!ObichamTeGadino. написа:Нее, направи я ти, от повече време си в форума и мисля, че би било по-удачно ти да я направишmiki93 написа: Хм... ами тогава нека бъде направена от теб, аз ще почакам за някой следващ, не е проблем.![]()
Айде, едно поздравче:
Ами нищо му няма, просто не е толкова добър колкото "Роклята ти пада". А и не само "Секс за ден", почти всички клипове на Андреа в последните 3-4 години не са нищо кой знае какво, а тези, които са добре направени са всъщност крадени.GaLiioo написа:Че какво му има на клипа на Андреа? Много по-добър е от всичките тези на ГалинM_S_L написа:Галин трябваше да е с "Роклята ти пада" в Топ 3, но заради "уникалните" клипове на Преслава и Андреа не успя да се класира. Иначе е похвално, че е с цели 3 клипа.![]()