Е кавгите са по-забавниObichamTeGadino. написа:Стиига сте се карали, бъдете позитивно настроени, все пак форума е създаден за забавление, не за кавги :v

Модератор: Mod
Е кавгите са по-забавниObichamTeGadino. написа:Стиига сте се карали, бъдете позитивно настроени, все пак форума е създаден за забавление, не за кавги :v
Оо,darling,тъпкач имам и то много по-богат,умен,възпитан,хубав и тн от всички вас.folkmusic написа:Някой май е в криза няма тъпкач май за злоба циганска щом говори.
Боже падна в лошия път! До колкото знам си момче значи си обърнал резбатаxroflx9 написа:Оо,darling,тъпкач имам и то много по-богат,умен,възпитан,хубав и тн от всички вас.folkmusic написа:Някой май е в криза няма тъпкач май за злоба циганска щом говори.
Разбира се.Нещо против ли имаш?Повярвай ми,никой не може да откаже на тъпкача ми.folkmusic написа:Боже падна в лошия път! До колкото знам си момче значи си обърнал резбатаxroflx9 написа:Оо,darling,тъпкач имам и то много по-богат,умен,възпитан,хубав и тн от всички вас.folkmusic написа:Някой май е в криза няма тъпкач май за злоба циганска щом говори.
А преди седмици ми разправяше, че "за съжаление не си гей".xroflx9 написа:Оо,darling,тъпкач имам и то много по-богат,умен,възпитан,хубав и тн от всички вас.folkmusic написа:Някой май е в криза няма тъпкач май за злоба циганска щом говори.
Съветвам те да прочетеш за различните сексуални ориентации на хората,защото не е задължително да съм гей,за да харесвам и момчета.LiL_Andrea написа:А преди седмици ми разправяше, че "за съжаление не си гей".xroflx9 написа:Оо,darling,тъпкач имам и то много по-богат,умен,възпитан,хубав и тн от всички вас.folkmusic написа:Някой май е в криза няма тъпкач май за злоба циганска щом говори.
В поста ми изобщо не визирам теб.Извинявай ако съм те засегнал.folkmusic написа:Тогава няма смисъл да споря с теб!![]()
Нямам против това,че си гей. Всички сме хора. Виж ти правиш дискриминация на етноси,като ме обиждаш,а аз не. Всички сме хора!