Лияна - Забий ми ножа
- .:Maria:.
- Регистриран: 01 окт 2010 17:21
- Любима певица: Десислава
- Любим певец: Фики
- Компания: Пайнер
- Контакти:
Re: Лияна - Забий ми ножа
Суперска мелодия!Песента вече я научих ,много й се кефа ,но ме е срам да я слушам.Просто толкова брутален текст.Не го очаквах от Лияна.Ако рискува ,нека е с нещо различно от сегашните текстове ,а не да опитва с тотално секс текст.Дано й дойде акъла и измисли нещо по достойно ,за следващият си ХИТ!
- krasiva_roza
- Регистриран: 12 май 2009 15:58
- Любима певица: КаМеЛиЯ,ПрЕсЛаВа,ГлОрИя,ДеСи
- Любим певец: НеПоВтОрИмИяТ БоРиС ДаЛи
- Компания: ПАЙНЕР
Това НЕ може да се нарече песен,отврат,до къде стигна този СТОЙНОСТЕН жанр,УЖАС,90 % от испълнителите пеят само за секс,аман,няма ли за какво друго да се пее в една песен,нека се замислят,какво пеят! (puke) (puke) (puke)
-
- *
- Регистриран: 16 апр 2011 16:28
- Любима певица: Liana
- Любим певец: Slavi Trifonov
- Компания: Balkanika
Много силна песен. Според мен е страхотен хит. Лияна "заби ножа право в десетката". Браво!
- Pipona
- **
- Регистриран: 03 май 2011 17:12
- Любима певица: Преслава
Добре мелодията е ок , но текста изобщо не ми харесва . Връща нещата доста години назад , когато текстовете не бяха дотолкова стойностни . Мисля че има достатъчно добри текстописци , за да се измисли по - стойностен текст .
- Контакти:
Да не говорим ,че Лияна сама си го е писала.Тя се извини за репликата "Ох ,ох" в предишната песен и се надяваше да не се възприеме като нещо мръсно.А сега такъв текст си е написала...Просто никой не го очакваше от нея..
- Pipona
- **
- Регистриран: 03 май 2011 17:12
- Любима певица: Преслава
.:Maria:. написа:Да не говорим ,че Лияна сама си го е писала.Тя се извини за репликата "Ох ,ох" в предишната песен и се надяваше да не се възприеме като нещо мръсно.А сега такъв текст си е написала...Просто никой не го очакваше от нея..
Може би , се е постарала по - малко след успеха на " Пак лъжа " ," Да я науча", "Ох, ох" . Но след такива успешни песни трябваше да се постарае малко повече (естествено това е само мое мнение , с което не заангажирам никой )

- Контакти:
Тя просто от текст на тескт се отраква все повече ,защото наистина колкото по-еротичен текст правеше ,толкова по-голям хит й ставаха песните ,ама този път прекали наистина!

- Supremor
- Respect
- Регистриран: 02 апр 2010 17:22
- Любим певец: Илиян,Галин
- Компания: Payner, Ара
Много елементарна песен,наистина...иначе музиката й си е мелодична,спор няма.