Харесвате Ли Или Не Емануела и Защо ?
-
- **
- Регистриран: 25 ное 2010 14:09
- Любима певица: Djina Stoeva
- Любим певец: Nikos Vertis, Miro, Amet
Re: Харесвате Ли Или Не Емануела и Защо ?
Само искам да добавя малко конкретика - от негативните изпълнители, за които Вероника наскоро говори в ефира на радиото на народа, най-емблематична от тях е Емануела.
Много се извинявам, но не може да се изправиш пред цяяла България по гащи и да изпееш песни като "Духай" и "Мини отзад". Може би тя не е виновна - някои са лишени от интелект по природа, но няма ли екип зад нея. Кой е този с извинение "галош", който инвестира и я популяризира, защото наистина това е едно популярно име.
Много се извинявам, но не може да се изправиш пред цяяла България по гащи и да изпееш песни като "Духай" и "Мини отзад". Може би тя не е виновна - някои са лишени от интелект по природа, но няма ли екип зад нея. Кой е този с извинение "галош", който инвестира и я популяризира, защото наистина това е едно популярно име.
Виж какво, няма ли да спрем да си губим времето.
Хайде да започнем от средата,
Искам те няма да ме спре, че не се познаваме.
Искаш ме и звучи добре да прекараш дъх по мене.
- Officially Forbidden
- Регистриран: 02 окт 2010 01:30
- Любима певица: Галена, Десислава
- Компания: Payner Music
- Контакти:
О, тя Вероника я е яд на света и е готова да оплюе всеки като Весела и Рени. Какво да направят сега актуалните певици, че тези не са успели да си уредят професионалните задачи ? Остава им само да плюят и злобеят. Да не говорим, че от техните усти звучи смешно и адски лицемерно, все едно те не пеят такива песни. Ако чуеш "Духай" и "Отзад мини" ще разбереш, че не се пее това, за което си мислиш. Много интересно как само тези, които няма къде да отидат се жалват и злобеят. Харесвах Вероника, но ми писна тя и колежките и (бивши певици) да се жалват и циврят как днешните певици опропастили жанра. Всички знаем поговорката за лисицата и киселото гроздеfrancesca написа:Само искам да добавя малко конкретика - от негативните изпълнители, за които Вероника наскоро говори в ефира на радиото на народа, най-емблематична от тях е Емануела.

...Целият град знае

-
- **
Не гледай на нещата от гледна точка на интригата, а от гледна точка на това какво ти се предлага. Може да са много актуални тези, които се лансират в момента, но нито една от тях не може да застане със самочувствие на световна сцена. Докато и Вероника, и Рени са го правили и могат да представят България достойно. След като пуснах клип на Андрея на мои приятели французи, ще цитирам дословно, реакцията беше: "Каква е тази прост***ка?"Officially Forbidden написа:
О, тя Вероника я е яд на света и е готова да оплюе всеки като Весела и Рени. Какво да направят сега актуалните певици, че тези не са успели да си уредят професионалните задачи ? Остава им само да плюят и злобеят. Да не говорим, че от техните усти звучи смешно и адски лицемерно, все едно те не пеят такива песни. Ако чуеш "Духай" и "Отзад мини" ще разбереш, че не се пее това, за което си мислиш. Много интересно как само тези, които няма къде да отидат се жалват и злобеят. Харесвах Вероника, но ми писна тя и колежките и (бивши певици) да се жалват и циврят как днешните певици опропастили жанра. Всички знаем поговорката за лисицата и киселото грозде
- .:Maria:.
- Регистриран: 01 окт 2010 17:21
- Любима певица: Десислава
- Любим певец: Фики
- Компания: Пайнер
- Контакти:
На този етап може да се пробие само със секс.Световните изпълнители също го правят.
Толкова е яка Емануела.Родена е да бъде звезда.Каквото и да направи става хит!
-
- **
Кои световни звезди пробиват със секс, дай примери..:Maria:. написа:На този етап може да се пробие само със секс.Световните изпълнители също го правят.
- Officially Forbidden
- Контакти:
francesca написа:Кои световни звезди пробиват със секс, дай примери..:Maria:. написа:На този етап може да се пробие само със секс.Световните изпълнители също го правят.
Madonna

Britney Spears

Rihanna

Katy Perry

...Целият град знае

-
- **
Душицо, добър отговор, радвам се, че си приложила и снимки, за да онагледиш. Но искам да ти кажа, че това не са актуалните имена на момента. Да, вярно е, че Мадона преди много години се е снимала по триъгълник, но популярността й последните години е заради съвсем други неща, а последните две години да не говорим, че липсва.
Риана от две години издава песен след песен, но изглежда, че е изчерпан изпълнител. Тези снимки са доказателство, че няма какво да покаже и по този начин няма да си вдигне рейтинга, нито пък нечии мъжки достойнства.
Бритни Спиърс и другите изобщо не подлежат на коментар.
В заключение ще цитирам думи на "цветето" на поп-фолка Цветелина, която е била фактически първият изпълнител, на когото са предложили да изпее "Радка-пиратка". Запитана дали приема да изпее тази песен, тя отговаря:
"С такава песен може да се прочуя много бързо и да стана известна в цяла България. Но колкото по-бързо придобия такава слава, също толкова ще бъда забравена". Цвети се оказва права. 15 години по-късно, никой не си спомня песента, да не говорим и кой я пее.
Примери други - много. Всички, които се снимаха по мъжките списания, тънат в забрава.
Риана от две години издава песен след песен, но изглежда, че е изчерпан изпълнител. Тези снимки са доказателство, че няма какво да покаже и по този начин няма да си вдигне рейтинга, нито пък нечии мъжки достойнства.
В заключение ще цитирам думи на "цветето" на поп-фолка Цветелина, която е била фактически първият изпълнител, на когото са предложили да изпее "Радка-пиратка". Запитана дали приема да изпее тази песен, тя отговаря:
"С такава песен може да се прочуя много бързо и да стана известна в цяла България. Но колкото по-бързо придобия такава слава, също толкова ще бъда забравена". Цвети се оказва права. 15 години по-късно, никой не си спомня песента, да не говорим и кой я пее.
Примери други - много. Всички, които се снимаха по мъжките списания, тънат в забрава.
- Officially Forbidden
- Контакти:
francesca написа:Душицо, добър отговор, радвам се, че си приложила и снимки, за да онагледиш. Но искам да ти кажа, че това не са актуалните имена на момента. Да, вярно е, че Мадона преди много години се е снимала по триъгълник, но популярността й последните години е заради съвсем други неща, а последните две години да не говорим, че липсва.
Първо съм момче и второ да те попитам защо Бритни да не подлежи на коментар? Именно със скандалния си секс имидж проби и все още е на върха. Нима е лъжа? В момента последният и сингъл е номер 9 в Billboard (миналата седмица беше 7). Кои са актуалните имена, ако не Кейти Пери ( която би рекорда на Майкъл Джаксън за най-много хитове номер 1 от един албум през тази година) и Риана ? Защо не Бритни? И ако казваш, че Цветелина би била станала много бързо популярна с тази песен и би била забравена не е ли ефектът същия след като не я е изпяла тя и пак е забравена?! Това си зависи изцяло от нея...
...Целият град знае

- musics
- Respect
- Регистриран: 08 окт 2011 12:54
- Любима певица: Lady Gaga & Preslava
- Компания: ПАЙНЕР
Да, защото е много симпатична, забавна и най - вече прави много хубави песни
На линия съм за един човек и чакам нещо мъничко от теб.