Мнение
от GaLiioo » 30 юни 2013 15:48
Емануела: Нежеланието на хората да слушат и гледат Крум си е негов проблем
Наскоро Крум разказа за разочарованието си от задкулисните интриги, на които е бил подложен от колежката си Емануела. "По-лошо никой не ми е правил. Не пожелавам на никого да среща такъв човек в живота си" - сподели изпълнителят. Заради нея ми падаха участия, бавеше ми се пускането на песни и видеоклипове, бях свален от участието дори на благотворителната инициатива "Българската Коледа", както и в последния момент промениха участието ми в турнето на Фен ТВ - всичко под въздействието на Емануела". Натрупаните разочарования били причина Крум да напусне Ара Мюзик и да отиде в "Пайнер".
По повод обвиненията, Емануела сподели пред "ШОУ": "Да, да, чух за тези изказвания и съм меко казано потресена! Как е възможно да разправя някакви неща от типа как аз съм виновна за краха на неговата кариера?! Това е адски абсурдно! Това са пълни, ама пълни глупости! Как мога аз да му спирам участията?! Нямам нито тази власт, нито това желание. Нелепо е! Това, че Крум не е успял в нещо, никой не му е виновен. На него може и да му се иска да е така, но реалността е съвсем различна. А и той ме определя по доста странен начин...
Ами това, което мога да ти кажа, е, че на Крум аз не мога да му изпея песните. Пея си моите. А за това, че хората не са го искали на участия не съм му виновна аз. Аз не съм човек, който може да определя кой да ходи на участия и кой - не. Нежеланието на хората да го слушат и гледат си е абсолютно негов проблем. Колкото до песента "Нищо не знаеш", около която се заформи цялата абсурдна ситуация, всъщност трябваше да я направя със Слави (Трифонов - б.а.). А когато шефът ми ми предложи да направим дует на тази песен точно с Крум, аз се съгласих - защото е човек от фирмата. Чисто колегиално".
Емануела признава, че винаги говори, каквото мисли и може да бъде болезнено директна. "Такава съм и даже на моменти патя от директността си, но това е положението. Не съм от задкулисните личности, които въртят всичко около някакви измислени интриги и сплетни. Далеч съм от такива грозни истории и не искам и да ме въвличат в такива. Даже си мисля и нещо друго - може би това, което прави сега Крум, се дължи на поредния му PR?! Видя сега, че не му тръгнаха нещата и започна да обвинява кой ли не" - на мнение е тя.
Изпълнителката разказва още, че обвиненията на Крум били първо към музикалната компания, а после и към нея. "Някакви безумия. Това е все едно, когато аз нямам успех, да обвинявам друг изпълнител за това" - казва тя.
По повод на отпадането на участието му на благотворителната инициатива "Българската Коледа", Емануела заявява, че не тя е била причината. "Не аз - никой не искаше той да участва там. А участията бяха организирани от фирмата. Аз не правя подобни организации. Дори на самото турне със Слави Трифонов Крум никой не пожела да го вземе. Всички знаем, че там Борис Солтарийски изпълняваше песента на Крум. Втрещена съм сега от наглостта на Крум да обвинява точно мен за това, че... никой не го иска и не го харесва" - допълва певицата.
Емануела признава, че с Крум никога не са имали някакви пререкания извън сцената и обяснява още: "Нито сме имали някога някакви пререкания, нито пък обиди. Нищо. Реакцията му сега ми е много странна. Не знам какво става... Завижда ли, какво?! Той е много озлобен от това, че не можа да стане толкова популярен изпълнител. Но аз какво да направя по този въпрос??? Нямам думи! В този случай на Крум аз съм му виновна. В друга ситуация на друг - друг му е виновен... Примерите са много".
- Или си играч, или си наигран