забелязваш значиkati_ivana написа:Много яка песен. Забелязвам, че се харесва

забелязваш значиkati_ivana написа:Много яка песен. Забелязвам, че се харесва
Еми от коментарите с такова впечатление остава човек.delete написа:забелязваш значиkati_ivana написа:Много яка песен. Забелязвам, че се харесва
Има един пичага от форума Найлон бой. Тоя има братовчед DJ в Хъратска. Не знам точно къде, но в тамошните дискотеки хората са се зарибили по Yhe man, а сега ще пуснат и Да правим спомени...Нека той каже нещо поече...vesko_capasca написа:Харесва ми...Свежа, непринудена, идеята е малко в стил "Нещо нетипично"!Да счупим всички задръжки, да живеем за мига, да забравим етикета и нормите!Дано и диджеите го завъртят парчето!
Ееее, супер!Дано има малко повечко инфо по въпроса...Колкото до двете парчета, аз май повече харесвам "The man"!Тодоров написа:Има един пичага от форума Найлон бой. Тоя има братовчед DJ в Хъратска. Не знам точно къде, но в тамошните дискотеки хората са се зарибили по Yhe man, а сега ще пуснат и Да правим спомени...Нека той каже нещо поече...vesko_capasca написа:Харесва ми...Свежа, непринудена, идеята е малко в стил "Нещо нетипично"!Да счупим всички задръжки, да живеем за мига, да забравим етикета и нормите!Дано и диджеите го завъртят парчето!