Шампанско и сълзи на бала на дъщерята на Ивана

Шампанско и сълзи се ляха на абитуриентската вечер на дъщерята на Ивана на 24 май в пловдовски ресторант.
Фолк звездата организира пищно и в същото време стилно парти за завършването на прелестната си дъщеря Теди в градината на заведението край Гребната база, пише podtepeto.com.
Над 100 гости уважиха повода на абитуриентката, завършилата с отличие Руската гимназия. А тя наистина блестеше в изискания си тоалет, изчистените си маниери и невероятните си очи. Посрещаше гостите си с чаша шампанско на входа на ресторанта, а около пенливата напитка се изляха реки от сълзи, в унисон с емблематичната песен на майка й.
Гушнал дъщеричката си се разплака таткото Валентин, който се появи в компанията на супер красива млада дама. Сълзите текнаха от очите на съпругата на боса на Пайнер Димитър Димитров - Мария, която дойде на тържеството без мъжа на сърцето си.
Навлажниха се очите и на дядото и бабата на Теди, които бяха супер емоционални през цялото празненство. Разплака се и иначе стоманената по характер Ивана. Днес е най- хубавият ден в живота ми, откровена бе певицата пред приятелите си. После с гордост разкри, че Теди е приета след предварителни изпити в три столични вуза и тепърва й предстои да прави избор за следващата стъпка в живота си, вече като самостоятелна млада дама.
Възпитаничката на Руската гимназия потанцува с приятелите си в градината на Чановете и точно в 19 ч. смени тоалета си, за да се отправи към хотел Марица, където бе абитуриентското й тържество. Процесията към бала поведе джипът на Ивана, в който се возиха още Стояна, любимият й Румен и малкият им син Иван, кръстен на гласовитата айтозлийка. В следващия автомобил бяха родителите на Ивана и таткото на Теди, а после и всичките пловдивски приятели на хубавата зрелостничка.
След като изпрати дъщеря си до хотела, певицата се върна в заваданието, за да даде старт на дългото тържество, продължило до сутринта. Много фолк звезди, сред които Сашо Роман, Есил Дюран, Славка Калчева, Тони Дачева, Емилия и други пяха и се веселиха на празника на колежката си Ивана.
Често ми задават въпроса коя е най-добрата ми приятелка в Пайнер -ти си. Поздравявам те, че си отгледала такова страхотно дете. И те разбирам как се чувстваш днес. На мен през септември ми предстои да изпращам първокласник, каза Есил Дюран, преди да изпее някои от песните си.
Животът ни са приятелите. Трябва да бъдем заедно и да се държим винаги един за друг, обърна се към домакинята на партито Тони Дачева. Двете с Ивана поздравиха с песен родителите на айтозлийката. А моментът бе толкова емоционален, че певицата на народа, майка й и татко й, изригнаха в сълзи. Много ви обичам. Без вас съм загубена, прегърна майка си развълнувано звездата.