Няма да ти кажа "не"! Лесно дискутираш в темите.. vol.2
- super_fen
- Регистриран: 27 май 2011 16:42
- Любима певица: Джена, Галена, Анелия, Яница
Re: Няма да ти кажа "не"! Лесно дискутираш в темите.. vol.2
Скъпи приятели, чувствам се длъжна да дам откровен отговор на многобройните въпроси относно бъдещите ми професионални планове, които получавам ежедневно от музикалните фенове у нас и чужбина.
Да, аз наистина напускам "Пайнер"!
Напускам, защото искам да се развивам. Защото не одобрявам методите на работа, с които компанията си служи.
Напускам, защото имам мечти, с които нямам намерение да се разделям.
Напротив, ще ги следвам със същата любов и страст, както съм го правила винаги досега.
Ще продължавам да бъда отдадена на феновете, чиято енергия усещам и в този хубав за мен момент. Енергия, която ценя и която ме мотивира да творя и да ви радвам с незабравими хитове.
Ще остана посветена на това, което най-много обичам да правя - да бъда на сцената, да бъда с вас, със своята музика и с цялото си сърце и душа!
Очаквайте по - детайлни отговори на всички въпроси, които касаят мен и кариерата ми в сп. "Стори".
Да, аз наистина напускам "Пайнер"!
Напускам, защото искам да се развивам. Защото не одобрявам методите на работа, с които компанията си служи.
Напускам, защото имам мечти, с които нямам намерение да се разделям.
Напротив, ще ги следвам със същата любов и страст, както съм го правила винаги досега.
Ще продължавам да бъда отдадена на феновете, чиято енергия усещам и в този хубав за мен момент. Енергия, която ценя и която ме мотивира да творя и да ви радвам с незабравими хитове.
Ще остана посветена на това, което най-много обичам да правя - да бъда на сцената, да бъда с вас, със своята музика и с цялото си сърце и душа!
Очаквайте по - детайлни отговори на всички въпроси, които касаят мен и кариерата ми в сп. "Стори".
- LiL_Andrea
- Регистриран: 08 авг 2011 09:36
- Любим певец: Галин, 100 кила, Duke Dumont
- Контакти:
Андреа бременна ли е? Доста е променена на последните снимки от Котън клуб.

Thank you, M_S_L & BobiTo!
- .:Maria:.
- Регистриран: 01 окт 2010 17:21
- Любима певица: Десислава
- Любим певец: Фики
- Компания: Пайнер
- Контакти:
Просто е закръглена, до дни ще качи обработени снимки от това участие и ще изглежда както сме свикнали 

'cuz i slayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

това начало на 2016 сигурно е април-майSmith написа:Нов клип на поп-фолк песен се задава, очаквайте в началото на 2016-та!

и за Секс за ден се говореше от наачалото на годината а песента доживя бял ден 15-ти май а видеото
две седмици по-късно

'cuz i slayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

- ObichamTeGadino.
- Регистриран: 16 яну 2015 21:03
- Любима певица: Теди Александрова и Андреа
Лично аз се чудя как така пусна "Полудей" без тийзъри и тем подобни... Но иначе в повечето случаи чакането си струва.Роберт написа:това начало на 2016 сигурно е април-майSmith написа:Нов клип на поп-фолк песен се задава, очаквайте в началото на 2016-та!
и за Секс за ден се говореше от наачалото на годината а песента доживя бял ден 15-ти май а видеото
две седмици по-късно![]()

- xroflx9
- Регистриран: 29 дек 2014 22:58
- Любима певица: Камелия,Андреа,Галeна,Джена
Защото по всичко си личи,че е направена набързо.ObichamTeGadino. написа:Лично аз се чудя как така пусна "Полудей" без тийзъри и тем подобни... Но иначе в повечето случаи чакането си струва.Роберт написа:това начало на 2016 сигурно е април-майSmith написа:Нов клип на поп-фолк песен се задава, очаквайте в началото на 2016-та!
две седмици по-късно![]()
![]()

Правиш стъпка напред и вдъхновен гледаш към мен...

С теб забравям за недей!

С теб забравям за недей!
- ObichamTeGadino.
- Регистриран: 16 яну 2015 21:03
- Любима певица: Теди Александрова и Андреа
Passion надминава 5,5 милиона гледания от най-гледаните клипове, а Полудей вече е с над 3 милиона 

-
- Регистриран: 25 фев 2013 21:55
Според мен Андреа ще е 3 пъти по-успешна извън Пайнер.ObichamTeGadino. написа:Passion надминава 5,5 милиона гледания от най-гледаните клипове, а Полудей вече е с над 3 милиона

-
- Регистриран: 25 фев 2013 21:55
Според мен Андреа ще е 3 пъти по-успешна извън Пайнер.ObichamTeGadino. написа:Passion надминава 5,5 милиона гледания от най-гледаните клипове, а Полудей вече е с над 3 милиона